Kuřecí čína podle mého gusta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 602 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musim rict, ze ja moc casto minutky nevarim, ale tahle teda stoji zato...Doufam, ze bude chutnat i vam, jakoz chutnalo i nam vsem. Jako prilohu jsem zvolila hranolky a manzel chtel ryzi, oboji se hodilo. Takze vsem dobrou chut a urcite ji zkuste, vazne si pochutnate :-)
*
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2011 06:22
Indulino,já i Rebeka jsme se tě naopak zastávaly a poukazovaly jsme na to, že Miskulinda, ač sama češtinu moc neovládá, kritizuje tvůj pravopis.
20. 6. 2011 06:19
indulina28: Ale Rebeka to myslela ne na Tebe, ale naopak na Miskulidu
20. 6. 2011 01:23
Zeny prosim neberte to na sebe odepisuji tem co mam lepsi cestinu nez ja bez urazky...jinak vsem preji krasny den a dobrou chut k tomu co prave varite nebo budete...tyto stranky se nam doma moc hodi sou velmi uzitecne ...diky
20. 6. 2011 01:19
rebeka:ahoj ja jsem s kritizovanim nezacala jen rikam ze je na svete par lidi co jsou puntickari tim nemyslim tebe..bohuzel me uz gramatika nic nerika ale jen me mrzi ze se tady hodnoti grama a ne jidlo ..myslim ze nikdo neni dokonaly a hold kazdy nemuze umet vsechno nekdo je dobry na cesky jazyk ,nekdo na neco jineho tak uz to je...jinak preju hezky den
19. 6. 2011 15:06
I mě se recept líbí, nemám co bych vytkla a o tom, že je to recept šťavnatý ani náhodou nepochybuji, posílám ti bodíka
19. 6. 2011 12:26
Miskulida:Nikdo není prorokem,žePřečti si ,co píšeš ty a pak teprve kritizuj další....
Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Takže:před "ale" píšeme čárku....
nevím,co je"rači"( pokud to mělo být příslovce,tak se píše"raději")
Tak to shrnu:nikdo nejsme dokonalí... nebo taky:zameťme si před vlastním prahem..atd
Hezký den
Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Takže:před "ale" píšeme čárku....
nevím,co je"rači"( pokud to mělo být příslovce,tak se píše"raději")
Tak to shrnu:nikdo nejsme dokonalí... nebo taky:zameťme si před vlastním prahem..atd
Hezký den
19. 6. 2011 11:57
Bibinka: máš recht, Bibi, už to tady bylo tolikrát řečeno a zbytečně. Moje sestra je v Kanadě. Vždycky se učila mnohem lépe, než já, ale její dnešní gramatika je děs-běs. Každopádně jsem ráda, že mi vůbec napíše i s hrubkama.
19. 6. 2011 11:39
indulina28: Recept je docela sympatickej, pěkně šťavnatej, má šťávičku a to ukazuje, že to není jídlo suché a to my rádi, dávám ti 3. boda
Miskulida, takové výtky, které se týkají gramatiky, raději píšeme do SZ z důvodu tolerance a toho, že nevíme z jakého důvodu nezvládá autor 100% český jazyk
Miskulida, takové výtky, které se týkají gramatiky, raději píšeme do SZ z důvodu tolerance a toho, že nevíme z jakého důvodu nezvládá autor 100% český jazyk
19. 6. 2011 11:32
Já bych to spíš nazvala Soté, ale na názvu zase až tak nezáleží. Vypadá to šťavnatě, takové směsi já můžu. +
19. 6. 2011 10:07
Mne sa recept páči,aj keď by som to asi nenazvala čínou.A dúfam,že Jáju Boh ochráni pred tou lyžičkou kečupu a malým kelímkom kyslej smotany...ako keby sme nič škodlivejšie nejedli a nepiliBujón by som dala len jeden...
19. 6. 2011 09:33
tem co se recept a moje psani nelibi tak proc to vubec ctete...bohuzel zadnej ucenej z nebe nespadl co se tyce gramatiky ja ziji uz nekolik let na novem zelande a tak jsem nejake ty slova nebo i y zapomela ale nejsem tady ve skole aby ste me krityzovali ,takze komu to vadi bohuzel vase minus..takze nemusite vsechno krytyzovat neni to hezky od vas ja taky nikoho nekrytyzuju...je videt ze v cesku neni zadna zmena porad stejny lidi co delaj ze sou neco vic.koho zajimaji i y hlavne ze je to k jidlu (TODLE PATRI TEM CO SI ZBYTECNE STEZUJI)
19. 6. 2011 09:11
Mi se recept líbí. Určitě bych si něco upravila podle sebe, třeba ten bujón.
19. 6. 2011 08:57
Miskulida:každý nemusí být s pravopisem velký kamarád a přiznám, že občas taky hledám ověření správnosti pravopisu v internetu,páč si nejsem jista. někdy to dokonce řeším, že to napíšu jinak
p.s. ale domů ještě trefím
p.s. ale domů ještě trefím
19. 6. 2011 08:38
Miskulida:Myslím si, že stačilo napsat autorce SZ.Mmch se píše radši a čárka před spojkou ale..
19. 6. 2011 07:47
Prosím o opravení chybek (nedá mi to =D) - zesklovatět, mYsky, starnou, duZi, zamYcháme, jsem si pripravili, Zamozdrejme, zkuste.. Bože.. =D Promiň, ale nedá mi to =D Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 19 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Další recepty
Tématické fráze: čína z kuřecího nejlepší recept nejlepší kuřecí čina kuřecí čina video čína z kuřecího masa video kuřecí maso jako čína kureci cina nejlepší recept kuřecí čína kuřecí čína video recepty kuřecí čína podle kuchařů top recepty kuřecí čína kuřecí čína se smetanou čína se zakysanou smetanou nejlepší recept na kuřecí čínu čína z kuřecího masa s mrazenou zeleninou nejlepsi recepty na kureci cinu moje kuřecí čína nejlepší recept na čínu z jakého masa čínu kureci cina se mrazenou zeleninou čína z kuřecího masa
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, cibule červená, houby, paprika čerstvá oranžová, směs zeleninová mražená, olej, smetana zakysaná, kečup sladký, česnek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, omáčka sojová, bujon kuřecí
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
17 názorů