Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lečo bez zavařování

Uvařte si plný hrnec čerstvého leča, dokud je letní zelenina ještě v kondici. Kdy jindy totiž dostanete polní papriky a rajčata, která mají na rozdíl od těch zimních opravdovou vůni a chuť. Jako konzervant poslouží hořčice, tudíž není potřeba sklenice zavařovat.

Hodnocení receptu je 4,9 (84×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

4. 8. 2011 20:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 885 kJ / 4 036 kcal
Bílkoviny48,00 g
Tuky272,40 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,60 g
Sůl41,00 g
Sacharidy315,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jana el.

5. 8. 2011 12:22

Dotaz - dá se místo cukru použít umělé sladidlo ?

rebeka rebeka

5. 8. 2011 10:59

výborný nápad..lečo mám v plánu,tak letos prubnu to tvoje:-):yes:

Jana Pá

5. 8. 2011 10:58

Určitě letos vyzkouším:yes:

chocolate chocolate

5. 8. 2011 10:42

Hodně zajímavé.Já se totiž zavařování nějak bojím...:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 8. 2011 09:09

receptík se mi líbí;-):yes:+1to chce vyzkoušet:-!:-!;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 8. 2011 06:55

:-OTohle vypadá velice zajímavě, já svoje lečo vždycky zavářím. Ale mám jiný recept, samo.
Přesto, že se toto lečo nezavařuje, mohla bys ho, Agáto, přeřadit do kategorie Zavařování;-) (máme tam i různé marmelády a ty se přeci taky nezavařují)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 22:22

Tak tohle lečo zkusím. Ta hořčice je zajímavá. Takhle já dělám třeba i dýni. Horké naliju do sklenic a obrátím. Nikdy se mi nic nepokazilo;-):yes:

Agáta

4. 8. 2011 20:52

Malenka:Mos ce omlouvám, ale ani nevím, vždycky dělám najednou tak z 4-5 dávek, a sklenice používám různé, od tatarkových po 1l, pak berem podle strávníků..., ale odhadem 4-5 0,7l sklenic z jedné várky.

Malenka

4. 8. 2011 20:42

Zajímavý recept. :-O Myslím, že ho brzy vyzkouším. Agátko, prosím Tě, kolik je z tohoto množství asi sklenic? Díky. :-)

1 9 10 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lečo na zimu zavařujeme lečo recept na zeleninové lečo do sklenic domácí lečo zavařování lečo jak zavařit lečo zeleninové lečo zavařování zavarovani leca do sklenic lečo do sklenic zeleninové lečo bez zavařování zavařování leča v troubě leco s horcici jak se dela leco jak se zavařuje lečo lečo na zavaření recept na vyborne leco zavařování zeleninové lečo jak zamrazit lečo zaváření leča zeleninové lečo na zimu

Suroviny: cibule, paprika čerstvá červená, rajče, olej, hořčice plnotučná, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Lečo bez zavařování

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xoEB