Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé ragú (vegetarianska verze)

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2011 11:56

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 410 kJ / 815 kcal
Bílkoviny4,07 g
Tuky64,76 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy51,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se pořadem 30 Minutes Meals od Jamie Olivera

http://www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucasinka Lucasinka

9. 8. 2011 15:53

myšlenka:definice zni - pokr pripravovany z vetsich kousku masa nebo vnitrnosti nebo zeleniny - pokud to tedy musi byt takto dopodrobna. Myslim, ze staci to, ze jsem do zavorky dala, ze se jedna o vegetarianskou verzi. Dalsi zmeny s nazvem opravdu delat neminim.

myšlenka

9. 8. 2011 15:38

Lucasinko, no právě, ty píšeš, že definice slova RAGÚ zní: "pokrm z větších kousků masa" a já tam žádné maso nevidím! Tak to je nějaký protimluv. Jako kompromis bych, vzhledem k tomu, že jsi vegetariánka, navrhla co píše cathleen - VEGETARIÁNSKÉ RAGÚ. Hezký den přeji ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 8. 2011 13:08

Lucko, já zase v některé ze svých kuchařek kdysi narazila na recept Zeleninové ragú (také bez masa) ;-)

spagetka spagetka

9. 8. 2011 13:01

Lucasinka: možná by bylo dobré to nazvat Vegetariánské ragú, co myslíš?
Jinak se mi to líbí ;-):-p:yes::yes:

Lucasinka Lucasinka

9. 8. 2011 12:57

myšlenka: pro tento nazev mam dva duvody. Za prve jsem se inspirovala Jamie Oliverem, ktery tento pokrm "Ragú" nazval a ma verze je odlisna pouze v tom, ze on pouzil veprove parky, ktere rozemlel, kdezto ja pouzila vegetarianske "maso" a druhy duvod je ten, ze definice slova "ragú" zni, ze je to pokrm, pripravovany z vetsich kousku masa, vnitrnosti nebo zeleniny. ;-)

myšlenka

9. 8. 2011 12:53

Nechci být za rejpala. . . ale ragú bez masa, tak to nevím. Nazvala bych to zeleninovou směsí nebo tak nějak, ale základem ragú je maso. Možná líbivý výraz, proto si ho použila. Bez masa teda fakt nevím. :-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sojove ragu zeleninové ragů ragú ze sojového masa vegetariánská sekaná tofu ragú zeleninové ragů s tofu párkové ragů jamie oliver ragu zeleninová sekaná vegetarianská co je to ragú definice ragů co je ragú čočkové ragú s tofu ragu z parku sojové ragů se zeleninou rychlý recept s tofu ragú z tofu jehněčí (tofu) ragú sojové maso ragů ragu bez masa

Suroviny: celer řapíkatý, mrkev, cibulka jarní, chilli paprika čerstvá, olej olivový, balsamico, česnek, koření oregáno, rajče sekané, granulát sojový, těstoviny, sýr, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Rychlé ragú (vegetarianska verze)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJMX