Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 10. 2010 20:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 859 kJ / 2 595 kcal
Bílkoviny125,18 g
Tuky56,57 g
Vláknina106,23 g
Cholesterol115 mg
Sodík1 328 mg
Sůl3,13 g
Sacharidy319,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Připravený koláč (nepečený) můžeme uchovat zhruba měsíc i v mrazáku nebo 2 dny v lednici. Pokud dáme koláč zmrazit a chceme ho poté připravit, stačí ho dát do trouby a péct při stejné teplotě 40 minut.

http://www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jarka skrobakova

30. 8. 2013 20:54

:yes::yes::-p:-K

Hanis

15. 1. 2013 12:10

Vařila jsem přes víkend a musím říct, že to bylo výborné:-p. Jen jsem dělala v menším pekáčku, takže jsem vařila z poloviční dávky čočky (a ještě jsem nepoužila všechnu), bramborové kaše jsem dělala naopak víc a přidala jsem mléko, které v receptu není. Díky moc za recept:yes: a určitě bude repete....

Lucasinka

23. 11. 2010 00:32

tenisko, jsem moc rada, ze ti chutnalo. Me ta chut taky hrozne prekvapila, protoze jsem to poprve jedla i varila. A byla jsem nadsena :-D

teniska

23. 11. 2010 00:24

Naprostá delikatesa:yes: Vážně jsem si moc pochutnala, to spojení chutí bylo tak nečekaně dobré!:-p:yes::yes:

Lucasinka

21. 10. 2010 20:51

Jahodo, sladke brambory se take nazyvaji bataty, ale muzou byt uplne nahrazeny normalnima "bilyma" bramborama. Cocka je sice pouzita zelena, ale klidne ji muzes nahradit hnedou a myslim, ze ani tou cervenou by se nic nezkazilo. Tohle byla takova verze z vegetarianskych anglickych stranek, kterou jsem si mirne upravila (puvodne byly jen sladke brambory, ale trochu jsem se jich bala a nebylo korenene). Neni to slozite, je to rychle a chutna to prekvapive mnamkove :-p

jahoda

21. 10. 2010 20:45

Lucasinka,já vždy doslova "hltám" Tvoje fotky, co jsi nám zase uvařila za dobrotu. Mám ráda zeleninová jídla v různých kombinacích, ale inspiraci musím vyhledávat:-*. Dnes mě to tedy fakt láká, ale přiznám se, že mi nic neříká zelená čočka, bílé, sladké brambory....Čočku znám červenou,hnědou a brambory na normální vaření a na salát...:-p;-):-K

zizala

21. 10. 2010 20:45

:yes::yes::-)

Lucasinka

21. 10. 2010 20:44

kategorie si nemusi hned kazdy vsimnout. Puvodne jsem mela i v nazvu, ale zdal se mi zbytecne dlouhy - uz jsem ale doplnila :yes::-))

zizala

21. 10. 2010 20:43

Aha, on je v bezmasé kategorii, omlouvám se :-8:-8

zizala

21. 10. 2010 20:40

Slavný koláč, jen by možná bylo fajn uvést v názvu, že to je bezmasá varianta, aby se někdo, kdo ctí tradice, nepohoršil ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sheperds pie shepards pie shepherd´s pie sheperds pie recept shepherd's pie shepherd´s pie recept sheperd pie sheperd pie recept shepards pie recept sheppard pie shepherd's pie recept shepards pie recepty shepard´s pie pastýřský koláč shepard's pie recept na sheperds pie recept sheperd pie sheppard pie recept zelená čočka recept pastýřský koláč top recepty

Suroviny: mrkev, cibule, brambory, brambory sladké, rajče, čočka zelená, máslo, sýr tvrdý, víno červené suché, voda, olej, tymián, cukr, sůl, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O8jB