Guláš po brněnsku - Argus

Vepřové maso Doba přípravy: 3 10 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 3 10 názorů

Suroviny 3 porce

1 kg vepřové krkovičky
cibule
česnek
červené fazole ve slaném nálevu
sádlo
sůl
majoránka
bobkový list
Gulášové koření
mletá paprika nepálivá
chilli
nové koření
tymián
rajský protlak
pivo Argus
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout.

  2. Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund!

  3. Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.

Poznámka od kuchařky

Pokud je guláš "udělaný" rychleji než Vy, tak si ho dejte na noc opočinout do chladničky! Zaleželý goulage bude jistě chutnati lépe druhý den! (nebo i třetí ...,)

Komentáře k receptu Guláš po brněnsku - Argus

Tématické fráze: pivo argus výrobce pivo argus argus pivo výrobce piva argus pivo argus 14 mail argus-po.sk loc:cz guláš po brněnsku argus pivo recepty hospodsky čili gulas gulas s rumem arguspivovyrobce zabijačkový guláš recept s rumem pivo argus-výrobce obchod@argus-po.sk loc:cz argus maso brněnský guláš brněnský guláš recept hospodsky gulas s pivem česnek argus argus cervena plechovka