Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý medovník

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

6. 11. 2011 15:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 622 kJ / 3 256 kcal
Bílkoviny58,04 g
Tuky65,62 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 3,60 g
Sůl0,62 g
Sacharidy603,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Šárka

9. 11. 2011 12:20

Tak Kokosko....šup a přidej další super recepty...teď by se hodilo něco k Vánocům:-p

Kokoska Kokoska

8. 11. 2011 19:15

Šárko jsem rád že se ti recept zamlouvá i já mám tento medovník moc rád:-K:-p:-D

Šárka

8. 11. 2011 09:20

Tak jsem ho včera udělala a je opravdu vynikající. Kokosce díky za super recept. Dala jsem to do dortové formy. :-)Šel krásně rozpůlit a nedrolí se. Těsto je krásně vláčné. Akorát jsem dala více medu a pekla cca 50 min na 150min.

mischelinka mischelinka

7. 11. 2011 09:48

tak něco takového už dlouho hledám:-*určitě vyzkouším:yes:

Pajaska Pajaska

7. 11. 2011 00:40

:-p:-p:yes::yes:

romance romance

6. 11. 2011 18:02

Skusím:-)

rebeka rebeka

6. 11. 2011 17:31

Kokoska:děkuju..teď už rozumím;-) a Šárka má dobrý nápad, dát to do dortové formy, zkusím to;-):-):yes:

Šárka

6. 11. 2011 17:18

Super je ho udělat do kulaté dortové formy, rozpůlit a vyplnit krémem. Zbytkem krému potřít vrchní díl a posypat strouhanými ořechy. Salka většinou hodně zbyde, takže i po okrajích.

pipre pipre

6. 11. 2011 16:43

:-p:yes::yes:+5

Kokoska Kokoska

6. 11. 2011 16:28

je tam med a dost cukru,musí se to péct pomalu,aby nezčernal,ale jen zhnědl:-))do 150°C zvětšuje objem,při 200°C hnědne:-)

kasicka

6. 11. 2011 16:15

Vypadá to moc dobře,vyzkouším:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2011 15:46

:yes::-p

spagetka spagetka

6. 11. 2011 15:42

rebeka:rebi, autorka píše o zvětšení objemu a pak teplotu zvýšit, podle mě by se tedy tou vyšší teplotou asi objem nezvyšil, protože by se to zapeklo a asi by se to mohlo "sbrousit", ale to je jen můj názor podle popisu.
Jinak se mi to taky líbí :-p:yes:

rebeka rebeka

6. 11. 2011 15:40

recept se mi líbí a asi ho brzy upeču;-):yes:
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat:-O:-?
já to většinou dělám naopak:-O
ono to má nějaký spešl význam tady:-O:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlý medovník rychlý medovník recept recept na rychlý medovník rychlí medovník na plech medovník na plech jednoduchý medovník na plech rychlí medovník rychlý medovník na plech medovník recept na plech korpus na medovník rychlý recept na medovník medovník rychlý medovník recept medovnik vánoční medovník na plech rychlomedovník recept medovník na plech recept na rychli medovnik medovník rychlý recept jednoduchý medovník

Suroviny: skořice mletá, vejce, mouka hladká, cukr krupice, olej, smetana kysaná, soda jedlá, med, mléko kondenzované, máslo, oříšky

TopRecepty.cz

Rychlý medovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V02M