Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza jako z pizzerie

Také jste si mysleli, že pizza je ten druh jídla, které dostanete vždy chutnější v restauraci, než jaké si sami připravíme doma? Pokud máte dobrý recept na těsto, tak nemůžete šlápnout vedle. Výhodou je, že si pizzu můžete obložit vším, co máte rádi.

Hodnocení receptu je 5,0 (198×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 8. 2008 06:54

Suroviny pro 2 plechy

2 plechy

Nutriční hodnoty

Energie9 617 kJ / 2 299 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky58,13 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Stanicka90 Stanicka90

18. 9. 2012 15:34

Výborné těsto, opravdu jako z pizzerie.:)) po dvou dnech ohřátá pizza byla jako čerstvá .:)))

buryna

17. 9. 2012 22:09

Opravdu skvělé těsto, krásně se s ním pracuje, dobře se dá vyválet. Dávám bodík :-p a zařazuji mezi oblíbené.

majda1512

17. 9. 2012 11:39

Lepší těsto jsem fakt nikdy neměla! Chválím a moc děkuji!!!;-) :yes:

Silvie

21. 8. 2012 08:51

kedlubna:pizza upečena již dvakrát a je luxusní!!!! Moc moc chválím, takových receptíků víííce ;-)

spagetka spagetka

18. 7. 2012 12:45

Andrea: ručně kynuté těsto - tak 50 - 60 minut, podle důlku poznáš, zda je těsto vykynuté - pokud se důlek rychle vrací, je nedokynuté, pokud jen tak mírně se vyrovnává, je správně, no a pokud zůstane důlek beze změny, je překynuté. Zkoušej už od těch cca 45 minut, během kynutí ho ještě aspoň jednou propracuj ;-)

Andrea

18. 7. 2012 12:18

kedlubna:když nemám pekárnu,tak jak dlouho má těsto kynout

kedlubna

18. 7. 2012 10:11

Silvie: nechat vykynout ! (mám na pekárně program těsto s kynutím, tak jsem to nerozepisovala)

Silvie

18. 7. 2012 09:44

Dobrý den, chci se zeptat jestli se má těsto nechat vykynout nebo hned rozválet a péct. Děkuji za odpověď. :-)

Milada

11. 7. 2012 19:23

siky:že je pica vysoká jako buchta není těstem ale tím že se dostatečně nevyválelana tenko!!!Tentorecept na těsto je famozní;-)

Milada

11. 7. 2012 19:17

dneska jsme s manželem vyzkoušeli váš recept a musím říct že je FAMOZNÍ:-p,krásně se s těstem pracuje a ještě lépe chutná...pravá Italská..:-K

Lucie

21. 5. 2012 10:29

Pizza je opravdu výborná. Těsto se povedlo i mě a to je co říct :D Všem doma chutnala a už jinou nechceme. Děkuji za recept.

Iwakk Iwakk

10. 5. 2012 13:15

Dnes jsem dělala k obědu, moc nám s přítelem chutnala!!! ... tak dlouho se hledá výborné těsto, až se našlo, tady a teď. Takže díky Šárko, perfektní těsto.:yes::-p
PS: přidala jsem fotku :-)

kedlubna

1. 3. 2012 23:30

program "těsto" je s kynutím

Táňa

1. 3. 2012 21:41

Ahoj, necháváte těsto nakynout??

Andilecek.1

16. 2. 2012 23:10

Abych to shrnula. Mám svuj osvědčený recept, už ani nevím odkud, ale moc mi chutnal. Teď jsem přemýšlela, že bych udělala změnu, tak jsem vyzkoušela tuto pizzu a řikám vám, jinou už dělat nebudu! No prostě je skvělá. Ty okraje...mmmm :-p:yes::yes::yes:

1 4 5 6 7 8 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept pizza těsto z pizzerie domácí pizza domaci pizza testo koření na pizzu recepty pizza domácí pekárna pizza pizza z domácí pekárny pizza domácí pekárna pizza z pekárny pica těsto pizza recepty pizza testo těsto na pizzu z pizzerie pizza v domácí pekárně jak se delá pizza těsto na pizzu z domácí pekárny testo na pizzu susene drozdi top recepty pizza těsto na pizzu v domácí pekárně

Suroviny: voda, sůl, cukr, olej olivový, mouka hladká, droždí sušené, zdobení

TopRecepty.cz

Pizza jako z pizzerie

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xz1