Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslové hřebeny se skořicí

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2012 11:46

Suroviny

Porce: 10 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 043 kJ / 3 117 kcal
Bílkoviny59,98 g
Tuky112,00 g
Vláknina16,26 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy459,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hřebeny jsou lehounké, nadýchané, ne moc sladké a krásně voňavé.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

11. 2. 2012 17:40

Coleta: :-Kto mě těší. Těsto jsem tuhé neměla...buď jsi měla sušší mouku, nebo nestačily ty dvě lžíce oleje. Vážilas ho nebo odměřila?:-))

Coleta

11. 2. 2012 12:08

Vyzkoušeno, jsou moc dobré. Jen másla jsem dala trochu více. Jinak ten, kdo bude dělat těsto ručně a ne v pekárně, připravte si 2 lžíce vody na víc. Těsto bylo lze přesně daných surovin dost tuhé, bála jsem se, aby vykynulo. Ale zřejmě to byla chyba mouky, ne receptu.

Uděluji zasloužený bod.

cathleen cathleen

10. 2. 2012 12:46

kudlova3: :-)doufám, že budou chutnat:-p

bystrouska: ani jsem nepoděkovala za fotky:-8krásné:yes:

kudlova3 kudlova3

10. 2. 2012 12:39

:yes:tyhle jsem našla včera na primapekárně a chystám se na ně, už jsem dnes koupila skořicí a v týdnu hurá na ně:-D:-D:-D
Máš je krásné dávám 100 bodů

cathleen cathleen

10. 2. 2012 10:31

Coleta: pastovaný být může, pokud vím, není nijak upravený (jen mechanicky). A 20 g oleje budou určitě 2 lžíce, možná i 2,5.

cathleen cathleen

10. 2. 2012 10:28

Coleta: jak psala Marcelka...sladěnka pomáhá při kynutí a s medem se prý omládek chová velice podobně.
Třeba vyzkoušíš a jestli se ti bude těsto s omládkem líbit, sladěnku (nebo sladovit) si koupíš...:-8

Coleta

10. 2. 2012 10:27

Holky a může být pastovaný? Vím, že se ptám asi blbě, ale budu je dělat prvně a moc se mi líbí, tak aby se povedly;-) 20g oleje je 1 polévková lžíce?

marcelka395 marcelka395

10. 2. 2012 10:23

Coleta:Sladěnku nahradíš medem;-)
cathlen:příště se polepším:-8;-)

Coleta

10. 2. 2012 10:22

Děkuji za odpověď a sladěnka je nutná, že? zlepšuje kypření. Lze ji případně něčím nahradit?

marcelka395 marcelka395

10. 2. 2012 10:22

Coleta:pekárnu nemusíš použít,já pekárnu mám a přesto jsem zadělávala v míse;-)

cathleen cathleen

10. 2. 2012 10:21

Coleta: určitě nemusíš. Uděláš v misce omládek podle postupu a po jeho vykynutí přidáš zbytek surovin a vypracješ těsto.;-)
V pekárně je to pouze bezpracnější.

cathleen cathleen

10. 2. 2012 10:19

marcelka395:díky díííky:-)):yes::yes:

Coleta

10. 2. 2012 10:17

Chtěla jsem se zeptat, zda-li je nutné pro vykynutí těsta použít pekárnu? má to vliv na výslednou chuť či "nadýchanost" hřebenů? Chtěla bych je zkusit, ale pekárnu nevlastním. Děkuji za odpověď.

marcelka395 marcelka395

10. 2. 2012 10:13

Hřebeny jsou moc vynikající:yes:trošku jsem spletla motání,tak jsem udělala menší:-8;-)
poslala jsem nejprve fotku cathlen a ta mi odpověděla ať sem fotku přidám;-)

bystrouska

9. 2. 2012 20:18

Hřebeny jsou moc dobré:yes:.Jen do náplně jsem přidala trochu nahrubo nasekaných ořechů:-p. Uděluji zasloužený bod a dovolila jsem si přidat ne zrovna podařené fotky. Tedy fotky nejsou nejhořší, ale ty hřebeny na nich se nedají s originálem srovnávat:-D.

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kouzleni s těstem sladké hřebeny skořicové hřebeny hřebeny recepty domácí hřebeny kouzlení z těstem plundrovane testo z domaci pekarny recept na hřebeny pečivo hřeben hřeben s marmeládou pečení hřebenů domácí pečené hřebeny www kuzlení s těstem máslové zuby neco se skorici hrebeny s marmeladou peceni hrebeny recept na něco se skořicí recept na prky v teste můžou diabetici sladěnku

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, vejce, sůl, cukr, mouka hladká, olej, máslo, skořice

TopRecepty.cz

Máslové hřebeny se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jl8l