Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 147 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 21,37 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 16,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6xD
Moje poznámka
Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6xD
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 46 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 47 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 1 hodinou
Americké okurky
Ala17 před 3 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 3 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 7 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 8 hodinami
Tématické fráze:
jeřabinová marmeláda,
jeřabinová omáčka,
jeřabinový džem,
kuřecí křídélka,
omáčka jeřabinová,
vomatlávka,
jeřabinový džem recept,
kureci kridla v testicku,
omáčka z jeřabin,
jeřabinová ,marmeláda,
jeřabinová omáčka recept,
jeřabinová marináda,
kuřecí křidélka recept,
jak vypadá balzamikový krému,
kuřecí křidélka recepty,
jerabinova omáčka k masu,
recepty jeřabinová omáčka,
jerabinova vomatlavka,
jeřabinove recpty,
kde koupit jeřabinový džem
Suroviny:
křídla kuřecí,
džem jeřabinový,
olej olivový,
omáčka sojová,
krém balsamico,
česnek,
omáčka chilli,
sůl,
křen
Komentáře (22)