Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 23,19 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Moje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 37 minutami
Povidla
jana.smajclova před 1 hodinou
Švestková povidla
MAMA9903 před 7 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 8 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 9 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 9 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 11 hodinami
Tématické fráze:
houbová omáčka recept,
filé na houbách,
houbová omáčka,
ryba s houbovou omáčkou,
houbová omáčka na ryby,
treska s houbovou omáčkou,
rybí filé s houbovou omáčkou,
houbové recepty,
žapiony omáčku,
filety s houbovou omáčkou,
rybí filety s houbovou omáčkou,
rybí filé na žampionove omacce,
file s na houbách,
recept na filé s na houbách,
file s houbama,
recepty s houbami,
rybi filety s omackou houbovou,
rybí filetna houbách,
rybí file s houbová omáčka recept,
rybí filet s houbovou omáčkou
Suroviny:
filet z ryb,
citron,
víno bílé suché,
žampióny,
smetana kysaná,
cibule,
mouka,
hořčice,
nať petrželová,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)