Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 087 kJ / 3 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,70 g |
| Tuky | 115,62 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Moje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 15 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 31 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
chinois recept,
francouzský sladký koláč,
francouzský koláč sladký,
francouzský koláč chinois,
chinois,
francouzský koláč náplň,
těsto na francouzský sladký koláč,
francouzský koláč s pudinkem,
francouzké koláče,
recept na sladký francouzský koláč,
mmb recepty,
chinois koláč,
sladký francouzský koláč,
francouzský koláč recept,
francouzský sladký kollác,
recept na chinose,
francouzský koláč,
francouzský koláč chinois recept,
francouzský chinois
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká
Komentáře (23)
Příště možná uberu cukr do náplně, koláč je trochu sladší.
S dovolením jsem přidala fotky. Děkuji za recept