Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní býčí žlázy na "divoko"

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

10. 3. 2012 18:30

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie5 219 kJ / 1 247 kcal
Bílkoviny152,90 g
Tuky19,11 g
Vláknina40,80 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 2,55 g
Sůl5,80 g
Sacharidy95,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Honila nás mlsná, na mrazáku kuličky, v lednici poslední zbytečky žampionů (ještě mi vyšlo i na polévku), jeden pomeranč a další chutná improvizace byla v poledne na talíři. Původně jsem ještě chtěla přidat nějakou tu slaninku, ale nechtěla jsem jídlo překombinovat. Chilli sladká omáčka je z Kauflandu, ale mívají ji i v Intersparu a Sauce Indonesia je z Lidlu, ta bývá pouze když mají týden asijské kuchyně.

Pro ty, kterým se už jen při přečtení názvu jídla ježí na těle vše, co se může postavit mohu říct, že chuťově jsou býčí žlázy různě upravené podobné telecímu masu. Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ruzena ruzena

10. 3. 2012 18:38

Aničko hezky jste si pochutnali:-p:-K ale já toto zrovna nemusím,i když to vypadá lákavě:-))jsi dobrá kuchařka a u tebe by mi jistě chutnalo:yes::yes::yes: a posílám první bodík:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: byci zlazy byci zlazy recepty býčí žlázy recept recept na býčí žlázy recepty na byci zlazy restované býčí žlázy recept recepty byci zlazy býčí žlázy pečené pečené býčí žlázy recept býčích žláz býčí žlázy na grilu býčie žľazy recept býčie zlazy jak odblanit býčí žlázy příprava byčích zláz recept byci zlazy recept z býčích žláz top recepty býčí žlázy býčí žlázy na gril hovězi žlazy

Suroviny: býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli

TopRecepty.cz

Pikantní býčí žlázy na "divoko"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgE8