Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 789 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,26 g |
Tuky | 152,80 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 2,78 g |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Srnčí si nejlépe den předem očistíme nakrájíme a naložíme se solí a česnekem.
Krok 2: Na pánev si dáme sádlo a cibulku nakrájenou na jemno.
Krok 3: Zlehka osmažíme přidáme maso, orestujeme, opepříme, okořeníme a dusíme. Podléváme vodou.
Krok 4: Nakonec vodu necháme vydusit.
Krok 5: Dle chuti dosolíme.
Krok 6: Játra si nakrájíme na menší kousky, obalíme v mouce, orestujeme na slanině až se zatáhnou. Podlejeme červeným vínem osolíme, opepříme a dusíme. Dle potřeby ještě podlijeme.
Krok 7: Až je hotovo, přimícháme brusinky, dosolíme.
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OEN
Moje poznámka
Srnčí s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OEN
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
srnčí srdce,
připrava jatry,
uprava jatry,
srnci srdce recept,
recept na srnčí srdce,
srnčí kýta s játry,
srnčí guláš s játry,
srnčí jatrova omáčka,
srnčí recepty,
srnčí srdce recepty,
pečená srnčí játra,
srdce srnci recept,
zverina - srdce na smetane videorecept,
jak upravit srnčí,
jak upravit srnčí maso,
jak nejlépe upravit srnčí maso,
srnči srdce recepty.cz,
srnčí guláš s játry,
srnka-srdce,játra příprava,
servirování srnčího na smetaně
Suroviny:
kýta srnčí,
česnek,
cibule,
koření na zvěřinu,
sádlo,
pepř,
sůl,
játra kuřecí,
mouka hladká,
slanina anglická,
víno červené,
brusinky,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (8)
inspirace mě ani tak nebere... spíš mi prozraď, kde vzít srnce