Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2020 10:00
Brokolici nemusím ale využiji bylinky a dnes udělám k televizi na odpoledne
25. 5. 2015 18:36
Tomhle nepomůže žádný vylepšovák..... kečup, nastrouhaný gothaj, eidam.....
27. 12. 2012 15:47
Dobrý den, prosím poraďte, jak udělat pizzu, aby z ní při pečení nevytékala voda, nebo-li šťává z různých ingrediencí, jako např. z rajčat, cukety, žampionů, šunky, mozzarelly, atd. atd.? I když na ni pošlu foukání nebo ne, vždycky se tak jako tak šťáva pustí, a ne málo...
12. 4. 2012 21:34
Já potírám olivovým olejem těsto, na které pak rozetřu passatu s česnekem a bazalkou nebo oreganem a po pokladení surovin znovu zacákám ol.olejem před pečením. Potírat po upečení mě nikdy nenapadlo, ale jistě vyzkouším.
8. 4. 2012 15:29
Nevím jak moc zná neregistrovaná Italka Itálii, ale z vlastní zkušenosti mohu říct že Italové dokážou dát na pizzu cokoliv. Nejvíce kuriózní pizza, kterou jsem si v Itálii dal tak byla s párkem. Nedovedu si představit kdyby sem někdo takový recept přidal, jak by tito neregistrovaní "znalci" italské kuchyně vyváděli
8. 4. 2012 14:52
Italka:Proč takové zděšeníVždyť autorka tohoto zlepšováku uvádí přímo v poznámce,že to není recept na pizzu
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí+a Tvoje"pizza"vypadá hezky
Eliškonechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo"
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí+a Tvoje"pizza"vypadá hezky
Eliškonechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo"
8. 4. 2012 09:10
8. 4. 2012 08:32
No tohle kdyby viděl ital, tak se asi zblázní jak to někdo vůbec může nazývat pizzou. Gothaj, eidam hmmm to je pravá Itálie Mamma mia
8. 4. 2012 07:52
Nevím, proč sem vkládáte tohle jako zlepšovák, ale já doma dělávám pizzu z listového těsta běžně a nikdy jsem ji nemusela po okrajích potírat olejem, jelikož ty okraje vůbec nejsou suché, jde o listové těsto a to samo o sobě je dost mastné a tučné a okraje mám vždy měkké. Možná asi myslíte klasickou pizzu v pizzerii, ale pak by bylo zapotřebí to napsat k těmto druhům pizz a ne k té z listového těsta, kam se to nehodí.
8. 4. 2012 06:25
8. 4. 2012 05:34
Prima vychytávka, vyzkouším
8. 4. 2012 04:31
Určitě to vyzkouším.
7. 4. 2012 22:23
Už podle obrázku se mi na ni sbíhají sliny.
7. 4. 2012 20:54
žaneta:tak si tím česnekem když né pizzu potři třeba buchtu s marmeládou,třeba to bude taky fajn
7. 4. 2012 20:45
vrtule79: Četla jsem dobře, v době, kdy jsem reagovala tam žádné PS nebylo. Proč tedy ten olej není rovnou v surovinách
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 1 hodinou
Listové těsto
misak2 uvařila před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5 tipů na slané nákypy z masa i zeleniny: Dejte jim šanci, zamilujete si je
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Slané rolky a roládky na pohoštění: Efektních a chutných možností je celá řada
Další recepty
Tématické fráze: slane vrtule čím potírat pizzu pizza recepty cim potirat langose pizza vrtule s čim potirat kynute těsto čím potírat kynuté buchty upeceme koláče slané pečivo vrtule pizza koláče vrtule piiza koláč z listového těsta vrtule čím se potírají langoše italká pizza- recept cim se potiraju langoše čím potírat buchty čím potírat listové těsto upečeme koláč čím potirat kynuty kolac čím se potírají kynuté buchty slané kynuté vrtule
Suroviny: těsto listové, kečup sladký, salám gothaj, sýr eidam, brokolice, sýr mozzarella, koření pizza, olej, česnek, sůl
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
17 názorů