Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 757 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,76 g |
Tuky | 3,73 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 132,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9rq
Moje poznámka
Brambory s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9rq
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
brambory s jablky,
brambory s jabkama,
recept brambory s jablky,
brambory s jablkama,
zapečené brambory s jablky,
brambory s jablkem,
jablkové brambory,
recepty.cz,
brambory s jablky recepty,
recept na brambory s jabkem,
brambory s jablky recept,
recepty,
brambory recept,
jablka s kari brambory recept,
zapečené brambory s jabky,
ravioli s jabkama,
brambory a jablka,
brabbory s jablky,
recept s brambory a jablky,
brambory jablka
Suroviny:
cibule,
olej,
cukr,
koření kari,
majoránka,
jablko,
brambory,
sůl,
pepř
Komentáře (6)