Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 771 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,24 g |
Tuky | 65,22 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 28,54 g |
Postup přípravy
Je-li omáčka příliš hustá přilijeme krapet vývaru nebo vody.
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Moje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 3 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty s estragonem,
telecí polreich,
telecí maso podle pohlreicha,
telecí ramínko,
polreich telecí,
telecí soté,
telecí,
telecí kýta recept pohlreich,
polreich telecí maso,
telecí na estraagonu,
maso na estragonu,
osso buco je z hověziny,
vinna omacka s estragonem,
pokrmy z telecího masa pro batolata,
recept z kousky telecího masa,
krémové telecí maso podle pohlreicha,
telecí maso kousky recepty,
teleci maso pro batolata,
telecí maso recept pro batole,
omáčka z telecího masa pro batole
Suroviny:
plecko telecí,
smetana zakysaná,
máslo,
mouka polohrubá,
vývar,
cibule,
estragon,
sůl,
pepř
Komentáře (18)