Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 771 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,24 g |
Tuky | 65,22 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 28,54 g |
Postup přípravy
Je-li omáčka příliš hustá přilijeme krapet vývaru nebo vody.
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Moje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 18 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 22 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 minutou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 12 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 27 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 43 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 5 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty s estragonem,
telecí polreich,
telecí maso podle pohlreicha,
telecí ramínko,
polreich telecí,
telecí soté,
telecí,
telecí kýta recept pohlreich,
polreich telecí maso,
telecí na estraagonu,
maso na estragonu,
osso buco je z hověziny,
vinna omacka s estragonem,
pokrmy z telecího masa pro batolata,
recept z kousky telecího masa,
krémové telecí maso podle pohlreicha,
telecí maso kousky recepty,
teleci maso pro batolata,
telecí maso recept pro batole,
omáčka z telecího masa pro batole
Suroviny:
plecko telecí,
smetana zakysaná,
máslo,
mouka polohrubá,
vývar,
cibule,
estragon,
sůl,
pepř
Komentáře (18)