Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 666 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 69,56 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 32,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WplE
Moje poznámka
Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WplE
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 3 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 9 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 9 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 11 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
francouzky guláš,
burgunsky.kralik,
francouzský hovězí guláš,
hovězí guláš francouzský,
recepty a.kejřové,
zlata usporna kucharka anuse krejrova,
hovězí guláš po francouzku,
francouzký guláš recept,
francozsky guláš,
zahradnický guláš,
recepty od anuše,
hovezi gulas po francouzsky,
hovezi gulas ve francii,
recepty anuse,
kureci francouzsky recept,
hovězí po francousku,
kureci na vine po francousku,
vepřový guláš stokrát jinak,
francouzsky kureci gulas,
francouzský guláš na víne
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
ghee,
paprika sušená sladká,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kapary,
víno červené,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
krásný recept