Postup přípravy
Krok 1: Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.
Krok 2: Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.
Krok 3: Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.
Krok 4: Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.
Krok 5: Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.
Krok 6: Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.
Zveřejněno 4. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Moje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 10 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 8 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 19 minutami
Dýňový koláč
[email protected] před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 4 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 5 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 5 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 6 hodinami
Tématické fráze:
rizotto,
jak vylepsit veprove z konzervy,
veprova konzerva s ryze,
veprove konzerva s ryze,
vepřové rizoto s mrkví,
rizotto s veprovou konzervou,
vepřová konzerva,
konzervy z lidlu,
rizoto z veprove plece s hraskem,
rizotto se syrem,
90% veprova konzerva,
veprova konzerva s mrkvi,
rizotto bez masa,
natur ryze recept,
rizotto z vepřového masa
Suroviny:
rýže,
bujón,
maso vepřové,
kukuřice mražená,
hrášek mražený,
cibule,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř bílý,
kardamom,
kurkuma,
římský kmín mletý
Komentáře (5)
rizoto dělám na spousty způsobů, ale tomu z vepřové konzervy se jen těžko něco vyrovná...