Domácí Bailey´s

alus.s Kuchařka: alus.s

Nápoje 16 názorů

Suroviny

2 plechovky Salka
1/2 l rumu
200 ml smetany ke šlehání (množství surovin si můžete upravit dle chuti)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Salka vložíme neotevřena do hrnce s vodou (měla by být ponořena), přivedeme k varu a vaříme při mírné teplotě asi 1 1/2 hod.

  2. Poté necháme vychladnout, vlijeme do mixéru, přidáme rum, smetanu a ušleháme.

  3. Podáváme vychlazené.

Poznámka

takové to "tlamolepy" miluji, dělám na Vánoce.

zdroj : časopis Tina 2000

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Domácí Bailey´s

  • Jaruska Jaruska(neregistrovaná)

    Žaneta: pouzivam jen slehac

    Odpovědět

  • Anonymous Anonymous(neregistrovaný)

    Žaneta: se šlehačem by to šlo asi také.... :)

    Odpovědět

  • Anonymous Anonymous(neregistrovaný)

    Kukněte na: http://www.youtube.com/watch?v=dntCjAkZfHM. Tak co bude lepší?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

    Odpovědět

  • Žaneta Žaneta(neregistrovaná)

    Je nutná ta mixérová fáze? Mám doma jen šlehač... Díky za odpověď

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Tak to přesně dělám už několik let:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • kofka kofka(neregistrovaná)

    :-(( a kde zostala kava ?

    Odpovědět

  • buryna buryna

    tento recept znám a místo šlehačky se dává Tatra (neslazené kondenzované mléko) - je to trvanlivější, než šlehačka ;-)

    Odpovědět

  • alus.s alus.s(autorka receptu)

  • HankaPu HankaPu

    Mohu jen potvrdit, je to super, zvlášť vychlazený chutná výborně:yes::yes: +

    Odpovědět

  • Květa Květa(neregistrovaná)

    Tenhle recept znám,je moc mnam,přidávám do něj uvařený mandlový puding a říkáme tomu mandlovy vaječný konak.Je super,určitě vyzkoušejte:-p:-*:-D

    Odpovědět

  • BAJINA BAJINA

    Amira:-)moc ti děkujipapa:-*

    Odpovědět

  • Amira Amira

    Sice to není můj recept, ale myslím, že Salko je slazený a Tatra neslazený. Takže slazený - Salko.

    Odpovědět

  • Dáša Dáša(neregistrovaná)

    Ještě mám dotaz:-/to salko slazený?Nebo neslazený?Díky

    Odpovědět

  • Dáša Dáša(neregistrovaná)

    :-*hned to vyzkouším to zní velice lákavě:yes:prosím kdo budete mít ještě nějakej recept na alkoholický nápoj prosím zašlete ho na adresu BAJINA.BAJINA@seznam.cz moc díky papa

    Odpovědět

  • JitkaD JitkaD

    Já přidávám ješte 1 až 2 mandlové pudingy normálně uvařené v mléce a vychlazené.

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: beylies recepty domácí bejlis bejlis recept na beilis bejlís domácí domácí beylies baelys beylies recept na bejlis domácí bayleis výroba whisky domácí domácí výroba whisky bejlis recept recept beylies bayleis jak udělat domácí bejlís domaci bayleys domácí baelys domaci bailyes bayleis recept

Zapomněl/a jsem heslo