Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí Bailey´s

Ať už na popíjení při vánočních filmech, na silvestrovskou párty nebo třeba jako jedlý dárek, na to vše je domácí likér správným adeptem. Nenechávejte však jeho přípravu na poslední chvíli, zaslouží nějakou dobu uležet.

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 120 min

130 min (10 min příprava + 120 min tepelná úprava)

28. 9. 2008 22:27

Suroviny pro 1 litr

1 litr

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 775 kJ / 1 858 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky60,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy18,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj : časopis Tina 2000

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moravak

11. 12. 2023 12:04

buryna: no dává se tam trvanlivá šlehačka, a stejně to udrží ten alkohol, takže nehrozí žádná zkáza.

Jaruska

20. 12. 2017 11:23

Žaneta: pouzivam jen slehac

Anonymous

19. 4. 2014 13:46

Žaneta: se šlehačem by to šlo asi také.... :)

Anonymous

19. 4. 2014 13:40

Kukněte na: www.youtube.com/watch?v=dntCjAkZfHM. Tak co bude lepší?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Žaneta

11. 12. 2013 11:06

Je nutná ta mixérová fáze? Mám doma jen šlehač... Díky za odpověď

savlinka savlinka

7. 12. 2013 17:57

Tak to přesně dělám už několik let:yes::yes::yes::yes:

kofka

25. 2. 2012 16:26

:-(( a kde zostala kava ?

buryna

25. 8. 2010 19:15

tento recept znám a místo šlehačky se dává Tatra (neslazené kondenzované mléko) - je to trvanlivější, než šlehačka ;-)

alus.s

27. 8. 2009 23:37

:yes:

HankaPu HankaPu

11. 7. 2009 15:57

Mohu jen potvrdit, je to super, zvlášť vychlazený chutná výborně:yes::yes: +

Květa

1. 6. 2009 18:11

Tenhle recept znám,je moc mnam,přidávám do něj uvařený mandlový puding a říkáme tomu mandlovy vaječný konak.Je super,určitě vyzkoušejte:-p:-*:-D

BAJINA BAJINA

16. 2. 2009 11:36

Amira:-)moc ti děkujipapa:-*

Amira Amira

1. 2. 2009 11:24

Sice to není můj recept, ale myslím, že Salko je slazený a Tatra neslazený. Takže slazený - Salko.

Dáša

1. 2. 2009 11:20

Ještě mám dotaz:-/to salko slazený?Nebo neslazený?Díky

Dáša

1. 2. 2009 11:04

:-*hned to vyzkouším to zní velice lákavě:yes:prosím kdo budete mít ještě nějakej recept na alkoholický nápoj prosím zašlete ho na adresu BAJINA.BAJINA@seznam.cz moc díky papa

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: beylies recepty domácí bejlis bejlis recept na beilis bejlís domácí domácí beylies baelys beylies výroba whisky domácí recept na bejlis domácí bayleis domácí výroba whisky bejlis recept recept beylies domaci bayleys bayleis jak udělat domácí bejlís domácí baelys domaci bailyes bayleys recept

Suroviny: salko, rum, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Domácí Bailey´s

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6X2