Rajčata ve vlastní šťávě II.

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Zavařeniny 5 názorů

Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme, nakrájíme na kousky, dáme do hrnce a dusíme asi dvacet minut.

  2. Pak dáme do sklenic, zavíčkujeme a sterilizujeme 20 minut při 85°C.

Poznámka

Tato rajčata mají široké uplatnění v zimě při vaření.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 401 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčata ve vlastní šťávě II.

  • KatkaCechova KatkaCechova

    Ohromné. Jednoduchostí. Pak jsem použila do zapečených toastů i na pizzu místo kupované rajčatové pasty :-)

    Odpovědět

  • Palika Palika

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Svetlana: když je hodně rajčat, tak se tím nezdržuji a pasíruji až dělám rajskou v zimě :-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • Svetlana Svetlana

    ...dělám stejně, ale já je propasíruju, ať tam nemám slupky a zrníčka...a používám hlavně na rajskou omáčku a na polívku...:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: zavarena rajcata ve vlastni stave rajčata ve vlastní štávě sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě rajčata ve vlastní šťávě recept sterilovaná rajčatová šťáva zavařená rajčatova šťáva sterilizujeme rajčata rajske ve vlastní šťávě rajčatová štáva sterilovaná rajčatová šťáva recept stetilovana rajcats ve vlastni stave zavařené rajčata ve vlastní šťávě pečená rajčata ve vlastní šťávě rajčata dusena do sklenic zavarena rajčatová šťáva recept hodne rajcat co s tim rajčata ve vlastní š´távě rajcata v zime rajčata sterilovaná ve vlastní šťávě recept na sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě

Zapomněl/a jsem heslo