Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí Baileys II.

Baileys je lahodný alkoholický likér, který pochází z Irska a připravuje se z whiskey. Lahodnou a snadnou alternativou je spojení pudinku, Salka a rumu. Potěšte své blízké jemným sladkým nápojem.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 2 hodiny vaření a chlazení Salka

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 2 hodiny vaření a chlazení Salka)

23. 10. 2008 10:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 311 kJ / 1 509 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky7,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy37,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

iva

26. 11. 2012 17:53

pes.filipes:no to bude tím že se vaří v zavřené plechovce v hrnci s vodou a né v hrnci na ostro :-*

Croatia

13. 3. 2012 22:21

děkuji moc :-)

maris maris

13. 3. 2012 18:22

Pajaska:;-):-)):-))

Pajaska Pajaska

13. 3. 2012 18:21

maris::-)):yes:

Pajaska Pajaska

13. 3. 2012 18:20

Salko,je zahuštěné sladké kondenzované mléko.;-) Prodává se v plechovce.;-)

maris maris

13. 3. 2012 18:20

Croatia: Salko je slazené kondenzované mléko v plechovce;-):-)

Croatia

13. 3. 2012 18:17

prosim, vysvetlete mi, co Salk?

Katrinn17

23. 2. 2012 12:58

super receptík:yes::yes: moc dobré:-K

Iva

14. 2. 2012 22:11

Ja tam puding nedavam,ale rozhodně to vyzkousim.. a davam tam misto mleka smetanu ke slehaní..

tygzik

7. 2. 2012 11:25

chutnalo :yes:

Lenika

2. 1. 2012 13:58

Domácí Baileys jsem připravila a celé rodině moc chutná.:-D Receptík chválím.;-) Moc dobroučké, jen pudink jsem udělala vanilkový a dala jen čtvrt litru rumu, na mě by to bylo jinak moc ostré. Já radši víc slaďoučkou chuť.:-8 Ale přidávám bodík i foto.

luba

21. 1. 2011 19:52

možem sa opýtať prečo je na fotke taký bledý? My sme ho spravili a je tmavy ako karamel:-O:-O...ale aj tak je super...mňam

Boubelinda

23. 12. 2010 21:28

;-(:-O:-O ano vaříme v uzavřené plechovce. Vůbec by mne nenapadlo, že by to mohl někdo chápat takto.:-S

pes.filipes

23. 12. 2010 19:26

omlouvám se - mohlo by to být více zdůrazněné, pro ty, co to vaří poprvé. Ale už jsem si pomohla a vytvořila variantu bez salka- jdu to přidat do receptů:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 12. 2010 18:39

:-O Salko se vaří v uzavřené plechovce.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: domácí baileys recept na beilis baylies domácí domácí baylies domaci beilis baileys recept baileys beilis recept domací baylies recept domaci bejlis beilis beylis beylis recept domáci beilis recept domaci bayleis domácí baylis domácí baileys recept recept beilis recept na domaci beilis recept baileys

Suroviny: salko, pudink mandlový, mléko, rum

TopRecepty.cz

Domácí Baileys II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP5g