Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náplň do laskonek

Ne každý je natolik zdatný, aby vykouzlil domácí laskonky. Nicméně v obchodě bývají k dispozici hotové skořápky, které už jen stačí naplnit krémem. Pokud vám nechutná klasický máslový, vyzkoušejte naši odlehčenou verzi s bílkovým sněhem.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

25. 11. 2008 10:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 147 kJ / 1 230 kcal
Bílkoviny12,23 g
Tuky94,14 g
Vláknina0,85 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy83,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

5. 7. 2009 18:55

Plnímslib z 25.11.2008. Udělala jsem tuto náplň. Laskonky jsem upekla v bille:-). Všichni 3 kluci byli nadšení.:yes::yes::yes: +;-)

Hella Hella (moderátorka)

25. 11. 2008 12:30

Dělam podobný krém do Mocca placiček (recept dodám s fotkou), jen nad párou šlehám celé vejce. Tak budu muset zkusit i tenhle krém. Vypadá moc dobře, zatím dávám 1. Jano, ty laskonky se asi rozmočily proto, že byly plněné šlehačkou, ne?

Svetlana Svetlana

25. 11. 2008 12:12

...Sindy já ti nevím...u nás doma se nikdy nestačily zkazit...možná byto šlo i bez toho žloutku...tam je podstatné vlastně smíchat dohromady máslový krém s tím "uvařeným" sněhem...zkus a dej vědět...;-)

Sindy

25. 11. 2008 11:58

Světlano mě se jen nelíbí ty žloutky, že nejsou tepelně zpracovány. Nezkazí se ten krém než se ty laskonky sní?:-?

Svetlana Svetlana

25. 11. 2008 11:37

Jani, když si nad parou pořádě ušleháš ten sníh, nemá se ti to z čeho rozmočit...zkus to, fakt je výborný ten krém...a podle toho, jaké "upečeš", jestli kokosové nebo oříškové tak přidáš do krému buď oříšky nebo kokos...

Paprika Paprika

25. 11. 2008 11:17

Laskonky "peču" v obchodě celkem často po celý rok. Manžel je miluje. Do teď jsme je plnili jen šlahačkou a rychle snědli. Tento krém určitě zkusím.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2008 11:09

Světlano, líbí se mi poznámka-"v nejbližším obchodě upečeme laskoňky!:-))Taky to tak totiž dělám. Vloni jsem jekhle taky "upekla" a pak plnila, ale nevím proč, úplně se mi rozmočily-rozpadly, tak nevím, jestli je zase budu dělat, ale ten krém vypadá moc dobře!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krem do laskonek laskonky recept krém na laskonky oříškový krém do laskonek laskonky krém laskonky s krémem laskonky náplň recept na krem do laskonek krém do laskonky recept klasicky krem do laskonek krém do laskonek recept krém na laskonky recept laskonky ořechové orechove laskonky náplň na laskonky máslový krém do laskonek krém na laskonky s oříšky krém laskonky laskonky ořechove recept nejlepší krém do laskonek

Suroviny: máslo, cukr moučkový, žloutek, oříšky, bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Náplň do laskonek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYPy