Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 2 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Makronky
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 7 minutami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 30 minutami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 1 hodinou
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...