Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
Tuky | 150,53 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Moje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
okurková remuláda,
remuláda na chlebicky,
pomerančová remuláda,
jak udělat remuládu,
citronová remuláda,
remuláda ze zakysané smetany,
vošatky na chleba,
co je remuláda,
remuláda pomerancova,
dip k rybě ze zakysané smetany,
remuláda mouka,
ořechová hořčice,
remuláda,
remuláda s majonézou,
vajecna remulada,
kotlety v remuládě,
rybičky v remuládě,
remuláda na grilované maso,
recept remuláda,
dip se zakysanou smetanou k rybe
Suroviny:
ořechy vlašské,
česnek,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
majonéza,
smetana zakysaná
Komentáře (14)
Studená omáčka z jemné majonézy, sardinek, okurek, koření a hořčice. Recepty jsou dost různé, ale v podstatě se vždy jedná o ochucenou majonézu: http://slovnik.vareni.cz/remulada/
myslím, že rozdíl mezi remuládou a dipem je ten, že v remuládě jsou suroviny naložené / např. ryby v remuládě / a do dipu se namáčí třeba slané tyčky nebo nakrájená zelenina / sousta /. Nevím, jestli to tak je, ale já to tak vidím