Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
Tuky | 150,53 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Moje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 8 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 9 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 10 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 10 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 10 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 10 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 13 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 15 hodinami
Tématické fráze:
okurková remuláda,
remuláda na chlebicky,
pomerančová remuláda,
jak udělat remuládu,
citronová remuláda,
remuláda ze zakysané smetany,
vošatky na chleba,
co je remuláda,
remuláda pomerancova,
dip k rybě ze zakysané smetany,
remuláda mouka,
ořechová hořčice,
remuláda,
remuláda s majonézou,
vajecna remulada,
kotlety v remuládě,
rybičky v remuládě,
remuláda na grilované maso,
recept remuláda,
dip se zakysanou smetanou k rybe
Suroviny:
ořechy vlašské,
česnek,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
majonéza,
smetana zakysaná
Komentáře (14)
Studená omáčka z jemné majonézy, sardinek, okurek, koření a hořčice. Recepty jsou dost různé, ale v podstatě se vždy jedná o ochucenou majonézu: http://slovnik.vareni.cz/remulada/
myslím, že rozdíl mezi remuládou a dipem je ten, že v remuládě jsou suroviny naložené / např. ryby v remuládě / a do dipu se namáčí třeba slané tyčky nebo nakrájená zelenina / sousta /. Nevím, jestli to tak je, ale já to tak vidím