Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Likérové řezy s jahodami

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 5. 2013 14:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 011 kJ / 5 500 kcal
Bílkoviny86,42 g
Tuky299,24 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 782 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy545,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Základní inspirace na těsto je podle Apetitu z r.2009, na krém mě inspirovala Irenka a především za tenhle bác může plato jahod, které jsem hamounsky koupila a pak nevěděla, co s nimi

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

31. 3. 2014 13:30

eliss:to mám radost - z výsledku i fotky;-):-))

eliss eliss

31. 3. 2014 11:27

Děkuji moc za inspiraci, byla jsem pochválená :-K
Zvládla jsem to i bez dalších fotek ( pro Tondu :-D )a s dovolením přikládám svou, i když vedle té tvé je to skoro ostuda :-8

eliss eliss

30. 3. 2014 12:14

hosta:
Já to odhadla podle těsta, klaplo to, zrovna jsem ho vytáhla z trouby :-D

hosta hosta

30. 3. 2014 11:52

eliss: měla jsi správný odhad, díky, našla jsem v podobných a je to opravdu 250 ml, doplním, děkuji:-K

hosta hosta

30. 3. 2014 11:48

eliss: :-O já ho zapomněla napsat do surovin - a už to nemůžu najít, myslím - odhaduju - tak půl hrnku? Napiš prosím tvou zkušenost, prosím:-K

eliss eliss

30. 3. 2014 11:04

Tak podle konzistence těsta dám cca 250ml, snad to tak klapne :-)

eliss eliss

30. 3. 2014 10:54

Prosím kolik toho oleje??

suslajda suslajda

13. 5. 2013 10:17

Nádhera:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2013 08:33

Tonda:Toníku, měl byste asi hledat v receptech Pro začátečníky, když i k takovémuto pokrmu potřebujete fotopostup;-)

hosta: Jitko krásné a jistě výborné řezy;-):yes:

hosta hosta

12. 5. 2013 19:14

Jana Remkova: :-D:-D:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2013 19:13

Jituš, to je paráda!! Jak si to vlastně dovoluješ fotit bez postupu??:-(( Taková opovážlivost!:-D:-D:-D Musíš vyfotit přesně, jak mícháš, prášek, jak se sype přímo do mísy, jak uhlazuješ těsto!! Jak jinak to jako mám zvládnout??:-S

jarka skrobakova

12. 5. 2013 18:46

Moc hezké :yes::yes:

spagetka spagetka

12. 5. 2013 18:15

Tonda: a představ si, že jsou recepty i bez fotkek, co pak? A dost, už stačí, Děkujeme.

isindy isindy

12. 5. 2013 18:12

Tonda: kdysi jsem byla dost aktivním přispěvatelem tohoto webu, takže vím moc dobře, kolik času sebere sepsání receptu, naaranžování jídla, vyfocení a následné vložení všeho sem...poslední obou sem už mooc nechodím...právě kvůli lidem jako jsi ty...nic jsi neukázal, nc neuvařil, jediné, co ti jde, je kritika. Zkus nejprve něco dokázat ty a pak kritizuj ostatní.

Požadovat fotografie moučníku na plechu mi opravdu jako konstruktivní kritika či doplňující dotaz nepřijdou.

Tonda

12. 5. 2013 18:12

spagetka: každý má dávat jedno hlavní a další jiný, ale jen jedna:-?:-?To pak je někoho od sousedů, a to taky dobrý:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: likérové řezy řezy s jahodami vajecnak rezy jahodové řezy tač s jahodama jahodove rezy se slehackou smetanove rezi s jahodama jahodove likérové řezy recepty s jahodami jahodové řezy s likérem piskot na rezy se skrobem naaranzovani jahod na dort likerove dezerty rezy z jahodami panna cotta s vaječným likérem tonda řezy rezyzjahodami likerovy krem tonda řezy/recept eliss prasky

Suroviny: vejce, cukr třtinový, extrakt vanilkový, likér vaječný, olej, mouka polohrubá, solamyl, prášek do pečiva, jahody, čokoládový cremé olé, mléko, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, tyčinka ledové kaštany, smetana ke šlehání, zdobení čokoládové, kokos strouhaný

TopRecepty.cz

Likérové řezy s jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2yW