Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkev s mangoldem a medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2013 20:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 498 kJ / 1 075 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky2,80 g
Vláknina98,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy210,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 5. 2013 23:55

:-K:-p:yes:

jarka skrobakova

17. 5. 2013 16:46

super recept Magdalenko, já bych pochutnala :-p:yes::yes:

maris maris

17. 5. 2013 13:55

magdalenka: no určitě :-)):-))

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 13:44

maris:že jo? :-D

Jitkas

17. 5. 2013 13:44

Rikaji: v suchu a dobre zavrene. Myslim, ze tou chladnickou nic nezkazis.

maris maris

17. 5. 2013 13:39

magdalenka: máš to krásné - recept i fotky;-):-):yes:+

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 13:23

A potom sa to drží v chladničke? Kedysi som dávala kôprovú vňať do soli, asi ide o podobný princíp.

Jitkas

17. 5. 2013 13:18

magdalenka: Sul na fotu z webu je fantasticky zelena ( urcite ji fotoschopem pomohli), ale je fakt, ze "medvedi" lupeny pouzivaji jen prakticky zavadle, ne susene. Tak prubni, treba mensi davku, vyhodit to muzes vzdy, ze.

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 12:56

rebeka: čo konečne? Som akosi mimo...(a šrucha už má asi 20 cm, ak mu ju miláčik zas nevyškube, budem labužiť.)

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 12:54

Jitkas:Ďakujem, tú soľ nepoznám. Len robím medvedie pesto (obyčajne skoro všetko vyhodím), aj mrazím, ale ten som využila minimálne, jednoducho to nie je ono. Sušený už vôbec neuznávam. Užívam si ho v podstate, kým je čerstvý.:-))

Jitkas

17. 5. 2013 11:17

magdalenka: Recept na "medvedi sul": 20 listu medvediho ceseku (nechat 1 den zaschnout na slunci), 7 lzic hrube morske soli, vse umixovat a dobre uzavrit. Pouziva se na ochuceni salatu a pokrmu. Magdalenka, cetla jsem na webu, toz nevim, ale myslim, ze to nebude spatne. Dulezite je, aby to nezvhlo. Mozne je, ze uz znas, nevim.

hosta hosta

17. 5. 2013 10:57

To musí být dobrota, zkusím:yes:

rebeka rebeka

17. 5. 2013 10:41

magdalenka: no konečně:-S:-//:-D:-D:-D:-D:-D;-)

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 10:39

Jitkas: Kľudne použi cesnak kuchynský. Ten medvedí už aj tu mizne, zalieza do zeme.
Pekný deň!:-K

Jitkas

17. 5. 2013 10:31

magdalenka: Vse mam, jen "medveda" ne, ale urcite by mi chutnalo. Foto opravdu lakave, ja bych si dala jako hlavni jidlo a pak treba trochu gorgonzoly. V podstate se tak normalne stravuji.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty s mangoldem suseny mangold mangold recept mango s rajčaty a česnekem recept na mangold s mrkví ignore

Suroviny: mangold, česnek, cibule bílá, vývar, sůl, květ muškátový,

TopRecepty.cz

Mrkev s mangoldem a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lkmr