Sulc (huspenina)
Domácí zabijačkové pochoutky jsou velmi oblíbené. Sulc neboli huspeninu snadno vyrobíme z běžně dostupných surovin. Výtečně chutná, a navíc je díky kolagenu prospěšný našim kloubům. Zimní a masopustní hodování si už bez domácího sulcu těžko představíme.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 784 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 1,82 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 20,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc (huspenina)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx0G
Moje poznámka
Sulc (huspenina)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx0G
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 6 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 6 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 18 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
huspenina,
huspenina recept,
domácí výroba sulcu,
sulc domácí,
recept na huspeninu,
výroba huspeniny,
jak se dela huspenina,
jak se dělá sulc,
huspenina recepty,
huspenina,sulc,
recept huspenina,
recepty huspenina,
masový sulc,
recept na domácí sulc,
příprava sulcu,
vepřový sulc,
domácí sulc,
výroba domácí huspeniny,
vaření sulcu,
jak se vari sulc
Suroviny:
nožička vepřová,
koleno vepřové,
jazyk vepřový,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
ocet,
pepř mletý,
mrkev,
petržel,
celer
Komentáře (37)
Stačia 4 nožičky, jedno koleno, 10 stručkov cesnaku, celé čierne korenie, čl mletej papriky a soľ podľa chuti. Variť do rozpadnutia mäsa. To je všetko
Miloš: Jak radí MajaV.- nalít do sklenic, nejlépe do "masovek" nebo dát alespoň víčka s červenou gumičkou u sklenic Omnia. Zavařit stejně jako maso, jeden den při 98°C 60 minut u menších sklenic, u 1 l sklenic ještě půl hodiny přidejte. Druhý den sterilaci opakovat (je to bezpečnější) - opět při 98°C 50 (u litrovek 65) minut.