Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 700 kJ / 2 079 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,25 g |
| Tuky | 132,02 g |
| Vláknina | 23,39 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 669 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 111,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátový nákyp s mletým masem a zakapaný nealko Radlerem s grepem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yG8
Moje poznámka
Batátový nákyp s mletým masem a zakapaný nealko Radlerem s grepem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yG8
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 4 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Tématické fráze:
batátový dál,
diarecepty,
recept na pirohy z batatu,
zapečené batáty s masem,
nealko pivo v receptech,
jkak používat batáty,
zapecene bataty s mletým masem,
zapečene bataty z mletým masem,
jak používat batáty,
maso s batáty,
zapekani nakypu teplota,
batáty maso recept,
batáty s brokolicí,
bataty a diabetici,
batáty zapečené s mletým masem,
batáty s masem,
bataty s masem recept,
brokolicí vy nakyp,
bataty s mletim masem,
nákyp z hovězího masa
Suroviny:
maso mleté,
batáty,
ovocné nealkoholické pivo radler,
cibule,
česnek,
koření chilli,
pepř černý,
ořechy lískové,
vejce,
smetana sladká,
sůl,
květ muškátový,
pepř
Komentáře (33)
Žaneta: tvůj názor mi nevadí, je napsaný slušně, nemusí nám všechno vyhovovat, ale máme právo trvat na slušném vyjadřování - viz Lojzíček
Napadáte zde: " A, prosím, vypusťtě tolik oblíbené věty typu "nám to tak chutná...", je to trapné. Pokud to chutná vám, neznamená to automaticky, že je recept dobrý. "
Uvařte, ochutnejte a pak a kritizujte, jak mi dokážete, že není dobrý? Jo, nezaujal vás, to bych brala
spagetka: můžete mi, prosím, říct, kde vás poučuji a HLAVNĚ - kde vás napadám???? Řekla jsem jen svůj názor na jednodušší přípravu batátů jako málo známé suroviny.......a věta "nám to tak chutná" se tady (bohužel) stala zaklínadlem i v případech, kdy někdo upozorní na chybný postup v receptu nebo špatnou kombinaci chutí.
Vždyť tím, že tu uveřejníte recept, učíte vařit další! Tím, že "vám to tak chutná" je ale zavádíte někam jinam....
Info ještě pro neregi Lojzu, nealko Radler koupíte v Albertu v plechovce. Pokud ještě najdu plechovku v koši na odpadky, vyfotím ji
Zkoukla jsem i původní recept z diakuchařky, zdá se mi být jednodušším a díky absenci Radleru (který mi tady připadá v jídle rušivý) i chutnějším. A, prosím, vypusťtě tolik oblíbené věty typu "nám to tak chutná...", je to trapné. Pokud to chutná vám, neznamená to automaticky, že je recept dobrý.
Co se týká batátů v jakémkoliv receptu - pokud je to v našem jídelníčku potravina nevšední, snažila bych se nabídnout recepty co nejjednodušší, aby strávníky zaujaly natolik, že je vyzkouší a batáty pak budou v kuchyni používat často
A ta fotka jídla na talířku je