Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Modelované květiny z cukrové modelovací hmoty

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2013 08:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Annak Annak

13. 8. 2013 14:45

Recept tu není , proto jsem to dávala do rubriky zdobení a tam recept nemusí být a když se kouknu na jiné dorty které jsou v této rubrice tak tam také popis nemají a nikdo je za to nenapomíná.Vše jsem sem dala pro inspiraci a ne abych se stím chlubila to tedy doopravdy nemám zapotřebí paní Jano J.
Kytičky jsou vyrobeny z cukrové modelovací hmoty ,kterou lze zakoupit v každé prodejně pro cukráře, jsou modelovány na drátkách , abych sem popsala celý postup - je na to potřeba spousta fotografií, protože pouze popsat slovy to nelze - fotografie nemám , protože si výrobu kytiček nefotím, čerpám jen internetu , kde se dá najít spoustu postupů .

Jana J.

13. 8. 2013 11:20

Souhlasím s cathleen, na chlubení to tady přece není ;-), podělte se, ráda si takovou kytičku udělám doma, ale jak?? :-O:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 8. 2013 10:03

Aničko, škoda, že ke svým receptům nepřidáváš i popis práce......takhle jsou těm, co by chtěli vyzkoušet, nanic. Navíc si myslím, žes je mohla (ty své krásné dortíky) dát do jednoho "receptu".

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba cukrových květů ozdoby na dort z cukrové hmoty výroba cukrových ozdob recept na cukrovou hmotu cukrové kytičky recept cukrové kytičky na dorty recepty na cukrové zdobení na dorty vyrobíme si cukrové zdobení cukrové zdobení na cukroví výroba cukrových květin cukrové zdobení recept kurz výroba modelovaných květů cukrove ozdoby vyroba cukrové kytičky na dort cukrové kytičky cukrova hmota na zdobeni kurz cukrové květy cukrové zdobení na cukroví recept cukrová hmota na dorty vyroba ozdob na cukrovi

Suroviny:

TopRecepty.cz

Modelované květiny z cukrové modelovací hmoty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXnY