Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 3,09 g |
Vláknina | 29,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 92,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehce pikantní kuře na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWqM
Moje poznámka
Lehce pikantní kuře na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWqM
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
kure na svestkach,
kuře na švestkách recept,
kuřecí stehna na švestkách,
recepty kuře na švestkách,
kuře na svestkach, citron,
kuřecí roláda,
kurenasvestkach,
pečené kuře na švestkách,
,kure na svestkach,
kureci rolada svestky,
kuře na švestkách recepty,
recept kure svestky,
recept na přípravu lokší,
kuře rajčata švestky brambory,
peěené kuře na švestkách,
pecene kure na svetskach,
kureci a ryze svestky,
recept kuře na švestkách,
maso na švestkách s rýží,
recepty ze svestek a kurete
Suroviny:
kuře,
cibule,
česnek,
švestky,
feferonka,
citron,
sůl,
koření gyros
Komentáře (11)
Andrejko, to balsamiko mě nenapadlo, určitě to někdy vyzkouším