Houbové carpaccio podle Itala

Suroviny

středně velké tuhé hřiby, nejlépe praváci
sůl
citronový pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Hříbky nakrájíme na plátky. Z obou stran zakápneme olivovým olejem - já jsem použila olej ve spreji, osolíme a opepříme.

  2. Necháme v lednici odpočinout 1 hodinu a můžeme podávat jako předkrm samotné, nebo s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Recept mám od kamaráda Silvána z Itálie, kde jsem tuto lahůdku poprvé ochutnala. Když přijel k nám do Čech, vzala jsem ho na houby a byl naprosto uchvácen množstvím a rozmanitostí hub u nás :-)Na oplátku mi prozradil tento jednoduchý recept.

Komentáře k receptu Houbové carpaccio podle Itala

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Chybi jen hoblinky parmazanu a citronova stava, staci kapka. Je lepe pouzivat jen hlavy hribku, maji jemnejsi strukturu. Je to velka dobrota!!

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    a už nemachruj s těma hřibama:-//:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • hanahcotton hanahcotton(autor receptu)

    Danca:To je jasné,:yes: houby všeobecně jsou těžké a slabší jedinci je musí vynechat ze svého jídelníčku:-S
    :-K

    Odpovědět

  • Danca Danca

    Tuhle chuťovku jsem už dělala...Je to výborné, jen si musí dát pozor ten, kdo má problémy se žaludkem, protože je dost těžké...
    :yes::-p

    Odpovědět

Tématické fráze: houbove carpacio carpaccio z hřibů carpacio z hřibů hříbkové carpaccio hribkové carpacio hřibové carpaccio carpaccio z hribku hřiby podle polreicha jak se ma podavat carpaccio carpacio z hribku houbový karbanátek polreicha carpaccio recept hrib carpaccio carpaccio z pravých hribu houbové karpaco karpacio z hřibů carpaccio pizza recept carpaccio carpaccio houbove recepty z polreicha