Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové carpaccio podle Itala

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 9. 2013 15:31

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamaráda Silvána z Itálie, kde jsem tuto lahůdku poprvé ochutnala. Když přijel k nám do Čech, vzala jsem ho na houby a byl naprosto uchvácen množstvím a rozmanitostí hub u nás :-)Na oplátku mi prozradil tento jednoduchý recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

29. 9. 2013 20:10

Chybi jen hoblinky parmazanu a citronova stava, staci kapka. Je lepe pouzivat jen hlavy hribku, maji jemnejsi strukturu. Je to velka dobrota!!

rebeka rebeka

29. 9. 2013 19:49

a už nemachruj s těma hřibama:-//:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

29. 9. 2013 15:43

Danca:To je jasné,:yes: houby všeobecně jsou těžké a slabší jedinci je musí vynechat ze svého jídelníčku:-S
:-K

Danca Danca

29. 9. 2013 15:39

Tuhle chuťovku jsem už dělala...Je to výborné, jen si musí dát pozor ten, kdo má problémy se žaludkem, protože je dost těžké...
:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houbove carpacio carpaccio z hřibů carpacio z hřibů hříbkové carpaccio hribkové carpacio hřibové carpaccio carpaccio z hribku hřiby podle polreicha jak se ma podavat carpaccio carpacio z hribku houbový karbanátek polreicha carpaccio recept hrib carpaccio carpaccio z pravých hribu houbové karpaco karpacio z hřibů carpaccio pizza recept carpaccio carpaccio houbove recepty z polreicha

Suroviny: houby praváci, sůl, pepř citronový, olej olivový

TopRecepty.cz

Houbové carpaccio podle Itala

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXv3