Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové carpaccio podle Itala

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hříbky nakrájíme na plátky. Z obou stran zakápneme olivovým olejem - já jsem použila olej ve spreji, osolíme a opepříme. Krok 2: Necháme v lednici odpočinout 1 hodinu a můžeme podávat jako předkrm samotné, nebo s pečivem.

Zveřejněno 29. 9. 2013

Poznámka autorky hanahcotton

Recept mám od kamaráda Silvána z Itálie, kde jsem tuto lahůdku poprvé ochutnala. Když přijel k nám do Čech, vzala jsem ho na houby a byl naprosto uchvácen množstvím a rozmanitostí hub u nás :-)Na oplátku mi prozradil tento jednoduchý recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbové carpaccio podle Itala

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXv3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbové carpaccio podle Itala

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXv3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
houbove carpacio, carpaccio z hřibů, carpacio z hřibů, hříbkové carpaccio, hribkové carpacio, hřibové carpaccio, carpaccio z hribku, hřiby podle polreicha, jak se ma podavat carpaccio, carpacio z hribku, houbový karbanátek polreicha, carpaccio recept, hrib carpaccio, carpaccio z pravých hribu, houbové karpaco, karpacio z hřibů, carpaccio pizza recept, carpaccio, carpaccio, houbove recepty z polreicha

Suroviny:
houby praváci, sůl, pepř citronový, olej olivový

Přidat fotografie receptu