Pańską skórka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 253 kJ / 2 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,04 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 657,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pańską skórka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/337p
Moje poznámka
Pańską skórka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/337p
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno 3. 12. 2025 06:52:25
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno 3. 12. 2025 06:26:16
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 9 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 11 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 12 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 12 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 12 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
těsto a zadělávačka,
vyroba vosatky na chleba,
zadelavacky na testo,
recept na vyrobu tureckeho medu,
polsky turecky med,
krakovský preclík,
přaničko svátku na opsani,
krakovský preclík recept,
panska skorka
Suroviny:
želatina,
cukr,
bílek,
sirup,
zavařenina,
jahodová marmeláda,
škrob bramborový
Komentáře (5)
No a sněhovití – no když jsem nucen k takové pokleslé činnosti jakou je výroba sladkostí. Tak jsem odkoukal od starších i mladších – vždy chytřejších a krásnějších-, že ten síh se zuřivě nemíchá, ale ta přidaná hodnota do sněhu se zavíjí. A od toho máme sněhovití. Krásné slovo – libozvučné. Nevyvolává skřípění zubů jako „ingredience“. Fuj! Každý kdo použije, tento křoupající výraz, by měl být potahován a donucen k opsání osmisvazkového Slovníku jazyka českého.
Vaše psaní je půvabné -někdy se sice v textu poněkud ztrácím, ale přece jen si domyslím, co by to mělo asi ?? znamenat :" utlouct sníh v zadělávačce , sněhovití", ale jak říkám - je to milé čtení. Děkuji.
zdraví Zerduska
Jestli si dobře vzpomínám, je to drobné bílé a růžové zabalené do takových pěkných papírků?