Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
Tuky | 40,73 g |
Vláknina | 22,76 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,51 g |
Sacharidy | 385,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Moje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 13 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 2 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 4 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 4 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 5 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 5 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 6 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 6 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 7 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 7 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky z domácí pekárny,
kaiserky z žitné mouky,
zitne kaiserky,
recepty od tescomy,
jak udělat kaiserky,
recepty z tescomy,
recept na kaiserku,
ricottové kaiserky,
kaiserka recept,
kaiserky recept,
čím nahradit sladěnku,
recept na kaiserky,
jak udelat kaiserku,
kaislerky,
pecene kaiserky,
nejlepší kaiserky,
recepty tescomy,
kaiserky,
tescoma recepty,
zdrave domaci kaiserky
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
máslo,
sůl,
droždí,
cukr,
sladěnka,
vejce,
mák,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
semínka lněná
Komentáře (12)
Já je totiž narazím až k podložce, vlastně je jakoby překrojím tak, že zůstanou taktak spojeny.