Penne s paradajkami a ricotou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 819 kJ / 1 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 58,72 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 270,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2011 21:30
Přidávám bodík, protože penne miluji a taky Tvoje fotka je moc povedená...
5. 1. 2011 20:57
nejlepši ricota je od firmy ZETA italiano:)
11. 11. 2009 14:02
Tento recept mi hodně připomíná pejska a kočičku.když pekli dort!
V zásadě by stačily jenom těstoviny,čerstvé rajčata,cibule nebo česnek nebo obojí,místo másla olej,sůl a nakonec ricottu-buď"na kopeček"nebo i zamíchat do hotové omačky se scezenýma těstovinama
V zásadě by stačily jenom těstoviny,čerstvé rajčata,cibule nebo česnek nebo obojí,místo másla olej,sůl a nakonec ricottu-buď"na kopeček"nebo i zamíchat do hotové omačky se scezenýma těstovinama
13. 8. 2009 20:43
marta...ja som to robila a nemohla som si pomoct...skratka ricotta nie je moja salka kavy
13. 8. 2009 20:33
není to špatné, musela jsem si na chuť ricotty v této kombinaci chvíli zvykat. Omáčku jsem nezahušťovala.
17. 2. 2009 11:40
Děkuji za vysvětlení,já myslela že je to nějaká zelenina a on je to sýr
17. 2. 2009 10:51
Jiřino, ricotta např zde http://www.italat.cz/redaction.php?action=showReda...
17. 2. 2009 09:32
Je to niečo medzi tvarohom a syrom.U nás to majú napríklad v tescu ale aj v bežných obchodoch sa dá kúpiť.
16. 2. 2009 22:50
ricotta je druh sýra bývá v takových kelímkách nebo spíš vaničkách - čerstvý, měkký
16. 2. 2009 22:48
No jo,ale co je ricota
16. 2. 2009 18:47
Vím - heč . Je to takový modrobílý obal se siluetou letícího ptáka (jako má ODS). Dnes nejedu domů, ale zítra ti ho vyfotím (jestli ho doma ještě mám)
16. 2. 2009 18:33
jaj ako ma potesila tato debata to je take mile, ked nevieme o ake slovicka ide.
inak ja mam zas najradsej pretlak s *kohutom*
a stretla som sa aj s vyrazom ...susene drozdie s *ptakem*...neviete ake to je ?
inak ja mam zas najradsej pretlak s *kohutom*
a stretla som sa aj s vyrazom ...susene drozdie s *ptakem*...neviete ake to je ?
16. 2. 2009 17:28
Áno,je to 1 balenie ako tvaroh.
16. 2. 2009 17:00
Kedlubno, to bude asi kelímek.
16. 2. 2009 16:58
já nevím co je téglík ricoty . . . . . .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 12 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s ricotou riccota riccota recepty recepty s rikotou špagety s ricotou sýr riccota recepty riccota pomazánka s ricotou testoviny s riccotou těstoviny s rikotou riccota recept pomazanka z ricoty testoviny ricotta ricotta pomazánka ricotta těstoviny recept s rikotou sýr riccota recepty těstoviny s ricotou recept recept riccota penne s ricottou
Suroviny: těstoviny penne, šunka, máslo, cibule, rajče, protlak rajčatový, kečup sladký, sýr ricotta, smetana, sůl, pepř mletý, solamyl
Penne s paradajkami a ricotou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERnN
15 názorů