Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 4. 2014 20:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 889 kJ / 1 168 kcal
Bílkoviny58,44 g
Tuky71,22 g
Vláknina26,07 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 5,29 g
Sůl13,00 g
Sacharidy65,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Shoska Shoska

26. 5. 2023 11:11

Nekde jsem nasla, ze je dobry klobasu sparit ve varici vode (cca 2 minuty) nez smazim nebo pecu a nepopraskaj ;-).

Mizera Mizera

30. 12. 2022 09:49

Je to složitá příprava s malým úspěchem a efektem ... :-(

ciocarlia

31. 12. 2017 14:12

Dovolím si maličké vylepšení: klobása se na zelí spíše dusí než peče a samozřejmě praská. Zapékání do červena trvá dost dlouho. Před tím, než jsem ji dal péci, jsem ji tedy při třetí přípravě podle tohoto receptu lehce opekl na pánvi. Přípravu to zrychlilo a bylo to lepší. A ještě jednu věc - souhlasím s tím, že lépe je použít černé pivo, má to šmrncovnější chuť.

ciocarlia

9. 12. 2017 14:54

Běžně recepty nechválím, ale tenhle si zaslouží výjimku. Moc dobré. Vypadá to, že mám jednoduché a skvělé menu na Štěpána pro širší rodinu, která se bude mezi oblizováním určitě na recept ptát..

Jarka

4. 10. 2015 13:10

Vynikajici recept,uzasne chutna kombinace. Dekuji moc za inspiraci.:-p:-K:-K:-K:-K:-K

ada

27. 3. 2015 21:22

úplně supr recept, jen to pivo bych dala černé, byla to výborná nasládlá chuť, díky :yes:

ada

27. 3. 2015 21:22

úplně supr recept, jen to pivo bych dala černé, byla to výborná nasládlá chuť, díky :yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

21. 6. 2014 17:06

Kaczik :-K, výborný oběd :-), moc jsme si pochutnali :yes:. Děkuji za receptík. Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď jenom fotečka ;-).

Prpcek

1. 5. 2014 14:07

Dnes jsem realizoval. Mám rád jednoduché recepty, které obsahují dobrý nápad a "ozvláštnění" běžných surovin, takže přidávám bodík. Pouze jsem se nedržel doporučení autorky a málo upíjel pivko, takže zelí bylo lehounce nahořklé, ale i tak dobré. Příště použiji pivo černé a budu více upíjet. :-D:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

24. 4. 2014 13:15

Dala bych si:-p:-p:-p +15

Nikina Nikina

22. 4. 2014 17:43

Velmi pěkné :yes:

Ivana Ch

22. 4. 2014 12:10

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

medmic

22. 4. 2014 11:18

Po vinné se můžu utlouct, tohle bych si teda rozhodně dal :):yes:

hanahcotton hanahcotton

22. 4. 2014 11:10

:yes::yes::yes:vypadá to báječně...vinnou klobásu u nás můžeme ;-):yes:

sidonie

22. 4. 2014 11:05

mňam,to musím určitě udělat,ukládám a dávám bodík:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vinna klobasa v troube vinná klobása pečená v troubě vinná klobása na zelí vinná klobása se zelím vinná klobása pečená v troubě se smetanou vinná klobása - pečená v troubě bílá klobása pečená v troubě bílá klobása na zelí pecena vinna klobasa vinné klobásy na zelí pečená vinná klobása recept klobása na zelí jak dlouho péct vinnou klobásu vinna klobasa pecena klobása pecená na zelí vinná klobása v zelí bílá klobása se zelím kysané vinná klobása na kysaném zelí vina klobasa na zeli pečená klobása

Suroviny: klobása vinná, zelí kysané, cibule, česnek, pivo světlé, sádlo, cukr třtinový, ocet vinný červený, olej, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVwn