Jednoduché zelníky (kapustníky)

zizala Kuchařka:

Doba přípravy: 20 minut PT0H20M Zeleninová jídla 6 názorů

511

Suroviny

kysané zelí
směs uzenin (nakrájené na kostičky v poměru 1/2 množství zelí)
uzené maso
anglická slanina
měkký salám
klobása
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme pokrájené zelí i se šťávičkou, nakrájenou uzeninu a zahustíme hladkou moukou tak, aby šly tvořit placičky.

  2. Opékáme na dobrém sádle nebo oleji.

Poznámka

Zelníky mají velmi pikantní chuť, výborně se hodí jako pohoštění k pivu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduché zelníky (kapustníky)

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo