Jednoduché zelníky (kapustníky)

zizala Kuchařka:

Doba přípravy: 20 minut Zeleninová jídla 6 názorů

511
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Suroviny

Kysané zelí
Nyní v akci
směs uzenin: (nakrájet na kostičky v množství 1/2 množství zelí)
uzené maso
Nyní v akci
anglická slanina
Nyní v akci
měkký salám
klobása
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smíchat pokrájené zelí i se šťávičkou, nakrájenou uzeninu a zahusit hladkou moukou tak, aby šly tvořit placičky.

  2. Opékat na dobrém sádle nebo oleji.

Poznámka

Zelníky mají velmi pikantní chuť, výborně se hodí jako pohoštění k pivu.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduché zelníky (kapustníky)

  • madlina madlina

  • Jikotka Jikotka

    Jo vypadají dobře,dávám bodík a do oblíbených:yes::-O:-p

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

  • tejaja tejaja

    Toto som už od Jarky robila a je to skutočne výborné, takže za bodík Jaruška:-D

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Dělám je podobně, jen dávám polohrubou mouku a přidávám 2 vejce, kmín a pepř. Mám je moc ráda - to kyselé zelí:-p:-* ... už zase slintám:-8. Dávám bodíka ;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Jé, tak to dávám rovnou bodík, znám, taky dělám a hlavně mám moc ráda:yes::-p:-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo