Jednoduché zelníky (kapustníky)

zizala Kuchařka: zizala

Doba přípravy: 20 minut Zeleninová jídla 6 názorů

Suroviny

kysané zelí
směs uzenin (nakrájené na kostičky v poměru 1/2 množství zelí)
uzené maso
anglická slanina
měkký salám
klobása
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme pokrájené zelí i se šťávičkou, nakrájenou uzeninu a zahustíme hladkou moukou tak, aby šly tvořit placičky.

  2. Opékáme na dobrém sádle nebo oleji.

Poznámka

Zelníky mají velmi pikantní chuť, výborně se hodí jako pohoštění k pivu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduché zelníky (kapustníky)

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zelníky z kyselého zelí zelníky z kysaného zelí-recept zelniky recept zelniky recept na zelniky recept zelníky kapustníky babiččiny zelníky zelník z kyselého zelí jednoduchá jídla zelníky z kysaného zelí pikantni zelniky pohoštění k pivu zelníky z listového těsta dobré zelníky jednoduché dietní recepty recepty zelníky zelnik recept jednoduchá dietní jídla kapustniky recept

Zapomněl/a jsem heslo