Pečený vepřový jazyk
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 84,66 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to můj recept o kterém moje žena (profesionální kuchařka) před lety řekla že se to nebude dát jíst. A od té doby to jíme a chutná nám :-)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 7. 2014 10:49
3. 7. 2014 20:16
3. 7. 2014 18:12
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
3. 7. 2014 14:26
3. 7. 2014 14:14
2. 7. 2014 10:38
2. 7. 2014 10:30
loupe,po upečení?
2. 7. 2014 07:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 31 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 41 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chystáte se na perníčky? Jak je mít měkké hned po upečení
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: veprovy jazyk peceny peceny veprovy jazyk vepřovy jazyk na grilu vepřový jazyk vepřový jazyk recept veprovy jazyk recepty vepřové jazyky grilovaný vepřový jazyk peceny jazyk peceny veprovy jazik recept na vepřový jazyk grilovaný jazyk grilovaný jazyk vepřové jazyky recept pečené vepřové jazyky recept vepřový jazyk top recepty vepřový jazyk vepřové jazyky recepty jazyk pečený jak spařit vepřový jazyk
Suroviny: jazyk vepřový, slanina, česnek, sůl, koření grilovací, cibule
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
8 názorů