Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 84,66 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Moje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 16 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 22 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 16 minutami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 23 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 10 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 12 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 12 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 14 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 15 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 17 hodinami
Tématické fráze:
veprovy jazyk peceny,
peceny veprovy jazyk,
vepřovy jazyk na grilu,
vepřový jazyk,
vepřový jazyk recept,
veprovy jazyk recepty,
vepřové jazyky,
grilovaný vepřový jazyk,
peceny jazyk,
peceny veprovy jazik,
recept na vepřový jazyk,
grilovaný jazyk,
grilovaný jazyk,
vepřové jazyky recept,
pečené vepřové jazyky,
recept vepřový jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recepty,
jazyk pečený,
jak spařit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
slanina,
česnek,
sůl,
koření grilovací,
cibule
Komentáře (10)
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
loupe,po upečení?