Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 542 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 0,70 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Moje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 34 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
huspenina z hub,
houby v sulcu,
sulc z hub,
zavařování hříbků,
hříbky zavařování,
aspik z hribku,
zavarovani huspenina,
jak pouzit zelatinu do sulcu,
min ihuspenina z pomalého hrnce,
deko na zavařování návod,
tlačenka z pravých hříbků,
hříbky v nálevu bez zavařování,
chutovky z hříbků,
hříbky v nálevu s dekem,
zavarovane hribky,
recepty sulc huspenina zavarovani,
zavarovani hub hribku,
zelatina do sulce,
zavařování sulce,
houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny:
houba hřib,
deko,
voda,
želatina,
želatina prášková,
cukr krupice
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení