Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 608 kJ / 3 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,08 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 20,16 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 565,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrónové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVEE
Moje poznámka
Citrónové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVEE
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
omládek video,
recepty z vecky a bilku,
na bílek posypka,
omládek+video
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
šťáva citronová,
máslo,
žloutek,
mléko sušené,
cukr,
sůl,
kůra citronová,
mouka hladká,
bílek,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá
Komentáře (16)
Mám dlouhý víkend, jsme všichni doma, je rozhodnnuto
http://www.zdravavyzivahronov.com/internetovy-obch...
Je to sladový výtažek, který kvasinkám dává jednoduché cuýkry a pak také nějaké enzymy - pomáhají zlepšit prostředí pro množící se kvasinky.
Vydrží v lednici do spotřebování.