Hovězí polévka
Hovězí polévka je nepostradatelnou součástí slavnostních obědů i pomocníkem a zázračným lékem v době nemocí z nachlazení. A již celá léta patří právem mezi nejoblíbenější a nejčastěji vařené polévky.
Postup přípravy
na talíři libečkem nebo zelenou petrželí.
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Xj
Moje poznámka
Hovězí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Xj
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 5 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí polévka,
hovězí polévka recept,
polevka hovězí,
recept na hovezi polevku,
hovězí polévka v tlakovém hrnci,
recept hovezi polevka,
hovězí na polévku,
hovězí polévka z vývaru,
recepty hovězí polévka,
hovezi polevky,
dobrá hovězí polévka,
polevka z hoveziho zebra,
polevka z hovezích žeber,
hovezi polivka,
hovezipolevka,
recepty polevky hovezi,
hovězí polévka s nudlemi,
polévky hovězi,
jak uvařit hovězí polévku,
hovězí žebro polévka
Suroviny:
žebro hovězí,
mrkev,
celer,
petržel,
libeček,
sůl,
voda,
cibule,
česnek,
nudle polévkové
Komentáře (75)
casino: Máte naprostou pravdu, řada hromadných strávníků nalije do polévky spoustu maggi nebo nasype spoustu soli, aniž by ji ochutnala. Přitom jde opravdu jen o chuťové zvyky. Když jim budete pár dní dávat polévku bez maggi a bez haldy soli, zvyknou si a už maggi vyžadovat nebudou. Stejně tak se brzy odnaučíte jíst hodně sladké moučníky nebo sladit kafe.
Jana.Dorazinová-Remková: Chápu ovšem, že svatba není právě vhodný okamžik k odnaučování stravovacích zlozvyků.
Neříkám, že někdy nepoužiju polévkovou kostku - ale masox opravdu ne! Ale proč dávat vývar do vývaru, který má masovou chuť sám o sobě, spíše si kostičkou vypomůžu, když potřebuji vývar přidat do jiného jídla a nemám ho.
Já jsem bez jakéhokoliv negativního podtextu prostě jenom konstatovala, že podle mě tam masox není potřeba, když se vývar nevaří 40 minut, ale táhne několik hodin. Nic víc!!