Švestky v octě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 007 kJ / 4 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 75,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 125,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Moje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 30 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
švestky v peřinách,
ocet ze švestek,
konzervování švestek,
salicyl,
jak konzervovat švestky,
švestkový ocet,
na co jsou dobré švestky,
švestkový ocet recept,
švestka voctè,
švestkový kompot s octem,
topstar slivky švestky,
švestky v peřině,
jak konservovat švestky,
švestky do peřin,
svestky vperinach,
švestkový ocet recepty,
švestka topstar,
recept švestky v peřinách,
svestkovy kompot zavareny v perinach,
švestky v peřinách recepty
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
kyselina salicylová,
švestky,
kyselina salicylová
Komentáře (8)
Švestky se nekazí, mohou se odebírat počástech a vydrží až do léta. Hodí se na koláče, do knedlíků i jako kompot.
recept je z novin hodně starý. V.
Za originálny a zabudutý recept