Pikantní kapr od Dehtáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D
Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2015 18:22
Raviolka:
11. 11. 2015 14:40
Výborný recept! Za studena to musí taky chutnat skvěle, žel... nezbylo! Tak snad příště
17. 1. 2015 18:47
zizalka: Děkuji za vyzkoušení, taky si ho zas udělám . Moc mi chutnal.
17. 1. 2015 14:48
Kapřík byl dnes k obědu a můžu potvrdit byl výborný horčice mu dodá ten správný šmak
6. 1. 2015 10:46
jojo to by taky šlo
4. 1. 2015 23:46
cecilka: V receptu je psáno, zbavit kůže. Já to dělám, protože partner ji nemá rád, ale kdybych to dělala jen pro sebe, rozhodně bych ji nechala, mi to s kůží moc chutná. Co se týká pstruha, nezkoušela jsem. Je to docela drahá ryba na to, abych ji kupovala moc často, ale rozhodně bych se toho nebála
4. 1. 2015 21:21
Mám dve otázky:
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
4. 1. 2015 17:37
4. 1. 2015 17:33
Jednoduchá a rychlá úprava
4. 1. 2015 16:23
Irrena: Je moc dobrý i postudenu. Všera večer jsem si dala ještě jeden kousek a paráda
4. 1. 2015 15:28
Musím vyzkoušet, ještě mám kapra v mrazáku
3. 1. 2015 14:24
Určitě moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 2 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 7 minutami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 2 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 4 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 4 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 16 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
12 názorů