Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké suroviny promíchat v mixéru, vyšlehat vejce, olej, mléko a po troškách vlít a vmíchávat do mísy s moukou.
Krok 2: Vymazanou a vysypanou formu postupně plníme - dno těsto, cukrářským sáčkem stříkáme džem, zase druhým sáčkem, zakryjeme a pokračujeme podle velikosti formy.
Krok 3: Poslední vrstvu těsta udělat třeba mřížku.
Krok 4: Pečeme podle vlastní trouby, na závěr pocukrujeme.
Zveřejněno 7. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Moje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 11 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
jablečné potěšení,
jablčeé potěšení,
nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
džem,
mouka hrubá,
sádlo
Komentáře (4)