Krémeš z medových plátů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2009 16:59
24. 3. 2009 16:30
24. 3. 2009 16:10
24. 3. 2009 15:11
24. 3. 2009 15:10
Krája sa to dobre tiež som mala 1X z toho strach, ale keď to je celú noc v chladničke pekne sa to naleží a dá sa to pekne krájať nožom namáčaným vo vrelej vode.
Robila som ho 1 X na moju 30- tku a mal veľký úspech odvtedy ho musím robiť na každú príležitosť.
24. 3. 2009 14:20
24. 3. 2009 14:16
24. 3. 2009 13:40
24. 3. 2009 13:33
24. 3. 2009 13:15
24. 3. 2009 13:11
24. 3. 2009 13:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 32 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 42 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 46 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete dokonale nakrájený moučník s krémem? Video vám poradí, jak na to
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kremes kremeše z medového těsta kremeš řezy recept na medove platy medové pláty kreméš z medového těsta medový zákusek řezy kremeše řezy kremeš kremeš recept kremeše kremež medove platy recept zákusek kremeš medové zákusky recepty kremes recept na kremeš kremeš na plech medové pláty recepty kremeš bez pečení
Suroviny: pláty medové, mléko, zlatý klas, cukr, cukr vanilkový, žloutek, tuk hera, šlehačka v prášku, mléko, čokoláda na vaření, tuk
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
42 názorů