Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,51 g |
Tuky | 118,12 g |
Vláknina | 8,09 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Moje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Papriky plněné lečem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 19 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 23 hodinami
Borůvková snídaně
Přidáno 11. 8. 2025 09:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hořčicové brambory
Entony před 34 minutami
Žebírka BBQ
dastymisa před 2 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 13 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 15 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 15 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 15 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 16 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 16 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 17 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
treska recepty,
treska s petrželovou krustou,
treska s krustou,
recepty- treska,
jak udelat tresku,
ryba s krustou,
zmrazena treska recepty,
zapečená treska s krustou,
treska zmražená,
ryba s krustou recept,
recept zmražená treska,
jak udelat tresku tmavou,
jak udělat zmrazenou rybu,
recept na tresku,
treska s parmezan,
treska recepty s krustou videorecept,
amur parmazán,
aljašská treska v parmazanove kruste,
treska v chlebové krustě
Suroviny:
treska,
sýr parmazán strouhaný,
chléb toustový tmavý,
petrželka,
semínka sezamová,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)