Rebarborový voňavý crumble
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a griotka. A pro úplnou dokonalost přidejte trochu kysané smetany na ozdobu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 686 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 83,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 200,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Moje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 18 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 20 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 46 minutami
Krémová česnečka
magdalenka před 47 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 50 minutami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 52 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 53 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 56 minutami
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové nudličky s čínským zelím
DavidVolvo před 1 hodinou
Červené zelí s jablky
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
co udělat z rebarbory,
je nutné loupat rebarboru,
jak loupat rebarboru,
loupat rebarboru,
uprava rebarbory,
uprava rebarbory,
rebarbora loupat,
rebarborový crumble,
rebarbora crumble,
rebarborový zákusek,
co udělat s rebarborou,
crumble rebarbora,
cremble s rebarbora,
jak loupat rebarbora,
rebarbora -koláč bez mouky,
reberbora loupat,
rebarborový alkohol,
crumle rebarbora,
loupat rebarboru nebo ne,
je nutné loupat rebaroboru
Suroviny:
rebarbora,
badyán,
skořice celá,
cukr třtinový,
griotka,
smetana zakysaná,
máslo,
cukr třtinový,
mouka polohrubá
Komentáře (8)