Rebarborový voňavý crumble
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a griotka. A pro úplnou dokonalost přidejte trochu kysané smetany na ozdobu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 686 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 83,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 200,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Moje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 2 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Terchovská sváteční kapustnica
mkab před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
Pechule před 1 hodinou
Dýňová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
Kudlajs před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Slavista62 před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
mifka před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
terkanaty před 3 hodinami
Vietnamská polévka Pho Bo
Aikaterine před 4 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 4 hodinami
Tématické fráze:
co udělat z rebarbory,
je nutné loupat rebarboru,
jak loupat rebarboru,
loupat rebarboru,
uprava rebarbory,
uprava rebarbory,
rebarbora loupat,
rebarborový crumble,
rebarbora crumble,
rebarborový zákusek,
co udělat s rebarborou,
crumble rebarbora,
cremble s rebarbora,
jak loupat rebarbora,
rebarbora -koláč bez mouky,
reberbora loupat,
rebarborový alkohol,
crumle rebarbora,
loupat rebarboru nebo ne,
je nutné loupat rebaroboru
Suroviny:
rebarbora,
badyán,
skořice celá,
cukr třtinový,
griotka,
smetana zakysaná,
máslo,
cukr třtinový,
mouka polohrubá
Komentáře (8)