Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medový losos

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 6. 2015 13:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 384 kJ / 570 kcal
Bílkoviny40,50 g
Tuky15,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy35,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory jsem dělala takto: http://www.toprecepty.cz/recept/30171-bramborypolo...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mtvrdikova

23. 8. 2018 06:56

Ta fotka ten recept jen kazí:-(( je to škoda:-((:-((:-((

casino

31. 3. 2016 20:34

No, krisikowa: to pěkně napsala, ale lenka-m: to vystihla ;-)

krisikowa

26. 9. 2015 12:05

Tak jestli podle vás opak jednotvárnosti znamená tady takový servis lososa, tak je promiskuita opak holokaustu. Losos je skvělá kvalitní ryba, ale tady vypadá, jako po komparzu ve filmu Quentina Tarantina. Samozřejmě, jezte si co chcete, úplně pomíjím skutečnost, že losos není pangasius, který smrdí jak kanály po dešti, aby se musela ta skvělá chuť přebíjet. Ale takový masakr si ta ryba prostě nezaslouží. Tyhle recepty + dokumentace absolutně pohrdají faktem, že za to ta ryba položila život.

spagetka

4. 9. 2015 12:51

Kucina:já přece nikomu nenutím, aby to vařil. Nám to chutnalo a každý, ať si to dělá podle své chuti, nic není univerzální. Chce to toleranci. Mně jen tahle jednotvárnost prostě ubíjí .A že chutná, je pro mne největší odměnou.

Kucina

4. 9. 2015 12:41

Med a víno na lososa?Stačí sůl,bylinky a citron.Právě kdo umí ví,že to stačí!top recepty

maiva

5. 6. 2015 19:59

Tohle moc povedené není, lososa bych viděla jinak než trhané tmavé kousky;-)

spagetka

5. 6. 2015 19:30

Peťan: nám chutnalo, nenutím nikoho k realizaci, umím dost. Holt koukejte jinam

Peťan

5. 6. 2015 18:38

Za 18 minut dušení, ta rybka bude jak z Černobylu, což je na fotce vidět...To jsi musela hodně vínka s medem a kořením vypít než jsi takový "majsterštyk" uklohnila.Už od pohledu mě na tvoji mňamku přešla chuť.Kdo umí...pochopil:-((

lenka-m

4. 6. 2015 19:23

Na té fotce ten losos vypadá nějak prapodivně,ani bych nepoznala co to je. Ale může být dobrý. Na víně také ráda dělám.

spagetka

4. 6. 2015 16:39

Ivulinka: díky :-K:-K
Sylva01: nezmizí, musí se to dávat přiměřeně;-);-) kdo umí, pochopí :-D:-D:-D

Sylva01

4. 6. 2015 13:54

ivulinka: to já taky, moc:-p:-)
Ale v této silné kombinaci vína, bylin a koření jemná chuť lososa úplně zmizí.

ivulinka

4. 6. 2015 13:44

Lososa já ráda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos na medu medovy losos losos v medové krustě majsterštyk medová marináda losos recept losos na medu filet z lososa s medovo-hořčičnou marinádou losos citron med losos medová marináda recept losos v medu s vinem losos v marinade medove losos med losos medove v marinádě losos v medové mariádě recepty na lososa na medu lsos na medu losos,citron,med,hořtice servis lososa losos v medove marinade losos med víno

Suroviny: losos, med, víno červené suché, koření česnekové, pepř citronový, tymián čerstvý, rozmarýn, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Medový losos

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r6Ek