Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
Tuky | 6,24 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 25,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jpl
Moje poznámka
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jpl
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
vepřový jazyk s těstovinami recepty,
vepřový jazyk recepty s těstovinami,
vepřový jazyk na hoibách,
uvařeny jazyk,
recept na uvařený jazyka,
vepřový jazyk shoubama,
vepřový jazyk,
recept na uvařený jazyk,
hovězí jazyk na houbách,
uvařený vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
vývar,
žampióny,
hlíva ústřičná,
směs zeleninová do polévky,
cibule,
mléko,
mouka hladká,
sádlo,
feferonka sterilovaná,
sůl,
pepř,
tymián
Komentáře (2)