Zapečené cannelloni s masovou náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 311 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,68 g |
Tuky | 124,20 g |
Vláknina | 15,73 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vypadá složitě, ale je to tím že jsem ho rozepsala dost podrobně.
Příprava směsi a naplnění trvá cca 30 min. a pak jen přičíst čas na zapečení. Jídlo je opravdu moc dobré a stojí za tu trošku piplačky při plnění cannellon ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2009 21:42
2. 4. 2009 21:36
2. 4. 2009 21:31
2. 4. 2009 20:48
Canneloni také různě plnívám, zkusím i podle Tebe. Podobně dělám lasagne, takže úspěch zaručen (a bodík pro Tvůj recept taky). Díky za inspiraci .
2. 4. 2009 18:08
2. 4. 2009 15:11
2. 4. 2009 15:07
2. 4. 2009 14:46
2. 4. 2009 14:16
2. 4. 2009 13:26
2. 4. 2009 12:38
2. 4. 2009 11:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 5 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: caneloni caneloni plněné masem riscossa recept canelloni recept zapečené caneloni plněné caneloni caneloni recept canelloni těstoviny cannelloni plnené cannelloni zapecene canelloni canneloni canelony plněné canneloni canelloni recepty recept na caneloni zapečené torteliny plněné canelloni canneloni recept recept caneloni
Suroviny: cannelloni, maso mleté, olej, cibule, česnek, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř mletý, rajče, mouka hladká, cibulka jarní, žampióny, víno bílé suché, máslo, mouka hladká, mléko, květ muškátový, sýr nastrouhaný, sůl
Zapečené cannelloni s masovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgkV
27 názorů