Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené cannelloni s masovou náplní

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2009 11:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 311 kJ / 1 986 kcal
Bílkoviny134,68 g
Tuky124,20 g
Vláknina15,73 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,60 g
Sacharidy78,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vypadá složitě, ale je to tím že jsem ho rozepsala dost podrobně.

Příprava směsi a naplnění trvá cca 30 min. a pak jen přičíst čas na zapečení. Jídlo je opravdu moc dobré a stojí za tu trošku piplačky při plnění cannellon ;-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

2. 4. 2009 21:42

Děkuji za vysvětlení,těhle těstovin jsem si v obchodech nikdy nevšimla,ale určitě je vyzkouším,:-O:-O:-D

mirca75 mirca75

2. 4. 2009 21:36

Jiřinko K.:-)Přidala jsem sem fotku těch Cannelloni které kupuji já(tyhle jsou z Lidlu).Moc prima se s nimi dělá a jsou dobré i naplněné jen zeleninkou a zapečené pod sýrem:-p

mirca75 mirca75

2. 4. 2009 21:31

Elizo:-)děkuji:-8:-8

Eliza Eliza

2. 4. 2009 20:48

Mirčo, Tvoje fotografie už poznám na první pohled :-), jsou krásné a tak barevné a barevně vyladěné...
Canneloni také různě plnívám, zkusím i podle Tebe. Podobně dělám lasagne, takže úspěch zaručen (a bodík pro Tvůj recept taky). Díky za inspiraci :-).

mirca75 mirca75

2. 4. 2009 18:08

Děvčata omlouvám se:-( ale dopoledne jsem stihla jen pár fotek a tak tam zbytek cpu,teď zatím co se kluci koupou.Papriko já ti to pak vysvětlím na pokecu;-),jen co se kluci přestanou mučit a bude chvíli klidu;-):-D Jo a jsem moc ráda že se receptík líbí a všem díky za bodíky:-8(hele:-O ono se to rýmuje:-D:-D:-Dno to je síla:-))

zizala zizala (moderátorka)

2. 4. 2009 15:11

Znám a dělám, jsou super:yes:

Gabina

2. 4. 2009 15:07

Canneloni jsou těstovinové trubičky o velkém průměru (cca 3 cm).

suzanna

2. 4. 2009 14:46

Jikotka Jikotka

2. 4. 2009 14:16

A já zase nevím co jsou canneloni aby se daly naplnit :-O:-O:-D

Paprika Paprika

2. 4. 2009 13:26

Mirco - nádhera :-p:yes:. Jenom mi řekni, jak to děláš. 3 děti, malá dvojčata a tady je od tebe stálý přísun skvělých receptů. No to jsi buď u sporáku nebo u klávesnice :-D:-D Máš můj obdiv. Já nestíhám ani vlastní s.... ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 12:38

Mirco, super!!!:yes:

Gabina

2. 4. 2009 11:36

Canneloni i lasagne máme rádi. Někde v časopise jsem viděla zapečené canneloni, které se dávaly do kulaté formy nastojato. Vypadalo to taky zajímavě.:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: caneloni caneloni plněné masem riscossa recept canelloni recept zapečené caneloni plněné caneloni caneloni recept canelloni těstoviny cannelloni plnené cannelloni zapecene canelloni canneloni canelony plněné canneloni canelloni recepty recept na caneloni zapečené torteliny plněné canelloni canneloni recept recept caneloni

Suroviny: cannelloni, maso mleté, olej, cibule, česnek, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř mletý, rajče, mouka hladká, cibulka jarní, žampióny, víno bílé suché, máslo, mouka hladká, mléko, květ muškátový, sýr nastrouhaný, sůl

TopRecepty.cz

Zapečené cannelloni s masovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgkV