Houbovka od babičky
Rychlá houbová omáčka, která nejlépe chutná z právě nasbíraných hříbků. Houby orestované na másle, zahuštěné máslovou jíškou a podávané ve smetanové omáčce, s houskovým knedlíkem a vařeným hovězím masem, jsou neodolatelně chutné.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Moje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 6 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 24 minutami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 31 minutami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 3 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 4 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 4 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 5 hodinami
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka s masem,
domaci houbovka,
vyborna houbovka,
nejlepší houbovka,
houbová omáčka recept,
houbovka od babičky,
houbová omáčka od babičky,
recept na houbovku,
recepty od babičky,
houbovkaa,
houbovka z mražených hub,
houbovka s jiskou,
houbovka babičky,
hubovka,
houbovka postup,
recept 44556 houbovka babicky,
houbovka se slehackou,
hovezi houbovka
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
nať petrželová,
sůl,
knedlík houskový,
maso hovězí
Komentáře (8)
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky