Houbovka od babičky
Rychlá houbová omáčka, která nejlépe chutná z právě nasbíraných hříbků. Houby orestované na másle, zahuštěné máslovou jíškou a podávané ve smetanové omáčce, s houskovým knedlíkem a vařeným hovězím masem, jsou neodolatelně chutné.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Moje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Nejnovější recepty
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 1 hodinou
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 1 hodinou
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 1 hodinou
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky na hříbkách s koprem
Přidáno před 2 hodinami
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 1 hodinou
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 2 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 3 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 3 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 3 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 5 hodinami
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka s masem,
domaci houbovka,
vyborna houbovka,
nejlepší houbovka,
houbová omáčka recept,
houbovka od babičky,
houbová omáčka od babičky,
recept na houbovku,
recepty od babičky,
houbovkaa,
houbovka z mražených hub,
houbovka s jiskou,
houbovka babičky,
hubovka,
houbovka postup,
recept 44556 houbovka babicky,
houbovka se slehackou,
hovezi houbovka
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
nať petrželová,
sůl,
knedlík houskový,
maso hovězí
Komentáře (8)
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky